Slovenske novice plačajo položnice

15 nagrajencem povrnemo stanovanjske stroške v vrednosti do največ 150 EUR.
 
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Začenjamo z novo nagradno igro, ki smo jo napovedali že prejšnji teden. Sodelovanje je zelo enostavno, nagrada pa bo tistim, ki jih bomo izžrebali, zagotovo olajšala življenje. Vsak med nami je zagotovo že bil kdaj na tesnem z denarjem, marsikdo se težko prebija iz meseca v mesec in mu po tem, ko plača vse položnice, le še malo ostane za življenje. Zato smo na naših in vaših Slovenskih novicah sklenili, da bomo 15 izžrebanim bralcem in bralkam povrnili stanovanjske stroške, in to v vrednosti do 150 evrov!


Kako do nagrade?


Kot v vseh naših nagradnih igrah je tudi sodelovanje v tej preprosto. Vsak dan od danes, 23. januarja, pa do 11. februarja, kolikor bo trajala tokratna nagradna igra, bomo objavili kupon, ki ga boste morali izrezati in poslati na naš naslov, in nikar ne pozabite priložiti dokazil, torej plačanih položnic.

Nikar ne pošiljajte originalov, ampak kopije, s katerimi boste dokazali, da gre za plačane stanovanjske stroške (torej elektriko, vodo, ogrevanje, odvoz odpadkov in RTV-prispevek) v skupni vrednosti največ 150 evrov. Še enkrat naj poudarimo, da je nagradna igra omejena le na stanovanjske stroške, položnice pa morajo že biti plačane.

Kopije plačanih položnic skupaj z izpolnjenim kuponom je potrebno najkasneje do torka, 11. februarja poslati na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, s pripisom Marketing: Položnice
  

15 srečnih nagrajencev bomo v tiskani in spletni izdaji objavili v četrtek, 13. februarja.

Želimo vam veliko sreče!
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije