Predstavitvena informacija

Slovenska zapestnica za razkuževanje osvaja svet – danes v akciji!

Razkuževanje rok je v zadnjih mesecih postalo vsakodnevno nujno opravilo, ob zadnjih rekordnih širitvah virusa pa še toliko bolj.
Fotografija: FOTO: LocoShark
Odpri galerijo
FOTO: LocoShark

Verjetno pa se je tudi vam zgodilo, da razkužila niste imeli s seboj ravno takrat, ko bi ga najbolj potrebovali. Inovativno rešitev je podalo slovensko podjetje s svojo modno zapestnico za razkuževanje rok, ki poskrbi, da imate razkužilo vedno pri sebi.

Loco Wristband je prikupna modna zapestnica, ki je dobesedno vedno pri roki za vaše osnovne higienske potrebe. Zapestnica preprečuje kontaminacijo in omogoča polnjenje z različnimi tekočinami: razkužilom, gelom ali tekočim milom.


Kot takšna je idealna rešitev za otroke (velikost je ustrezna), razkuževanje rok v avtomobilu ali v prostorih, kjer nimajo svojih razkužil. Omogoča vam tudi popolno zaščito, saj lahko svoje roke razkužite vedno pred rokovanjem z drugo osebo ali po njem.

Uporaba zapestnice za razkuževanje je izjemno preprosta:
  1. korak: Nalijete razkužilo ali tekoče milo v priložen odmernik.
  2. korak: Odprete pokrovček na zapestnici in vanjo potisnete odmernik.
  3. korak: Stisnete odmernik in napolnite zapestnico z razkužilom.
  4. korak: Po potrebi pritisnete na vrh zapestnice in poljubno količino razkužila iztisnete na svojo dlan.
Ob posebni promociji svojega inovativnega izdelka, ki že osvaja svet, pa je proizvajalec za bralce Slovenskih novic uvedel tudi akcijo – ob nakupu zapestnice prejmete kar 0,5 litra razkužila popolnoma brezplačno. Razkužilo je vrhunske kakovosti, izdelano v Sloveniji in vsebuje 71 % alkohola v obliki tekočega gela.

Zapestnico z brezplačnim razkužilom lahko danes naročite direktno na uradni spletni strani (KLIKNI TUKAJ), telefonski številki 07 600 3005 ali e-naslovu slovenija@locoshark.com.

Pri naročilu dveh ali treh zapestnic vam zraven pripadata dve ali tri brezplačna razkužila, hkrati pa še dodaten popust na količino!

FOTO: LocoShark
FOTO: LocoShark


Izkoristite to super ponudbo, v kateri lahko povsem brezplačno prejmete kar tri kakovostna razkužila! Za vsa današnja naročila pa je vključena tudi brezplačna dostava na poljuben naslov! Ne odlašajte in izkoristite to super akcijo še danes s klikom na www.LocoShark.com!

Zaradi omejenih količin je na spletu trenutno na voljo samo še zapestnica v črni barvi, medtem ko po telefonu ali e-pošti lahko naročite še nekaj zadnjih zapestnic v rožnati ali beli. Izdelke prejmete že 1–2 dni po naročilu!

FOTO: LocoShark
FOTO: LocoShark

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije