Predstavitvena informacija

Slovenka je postavila rekord z izgubo kilogramov v Evropi!

Mediji v Veliki Britaniji vedno pogosteje poročajo o hitri izgubi kilogramov pri osebah, ki se bojujejo z dolgoročno čezmerno težo. Vse to se dogaja zaradi inovativne metode, ki so jo razvili strokovnjaki v Rusiji. Tudi osebe z najbolj trdovratnimi maščobnimi zalogami s pomočjo te inovativne terapije izgubljajo odvečno težo, pridobijo vitko postavo in jo uspešno obdržijo.
Fotografija: Rekord je postavila Slovenka! FOTO: Re-Lite PLUS
Odpri galerijo
Rekord je postavila Slovenka! FOTO: Re-Lite PLUS

Rekord je postavila Slovenka!

Kljub izjemnim rezultatom, o katerih poročajo Britanci, najboljši rezultat izgube teže pripada 29-letni Slovenki Klari. Z inovativno metodo je izgubila že 23 kilogramov brez posebne diete ali vadb. Njena radikalna izguba teže ni imela stranskih učinkov in se ni končala z jo-jo učinkom. Klara že štiri mesece uspešno vzdržuje svojo težo in je ponosno predstavila svojo novo, vitko postavo!


Klara, 29 let: Imela sem občutek, da kilograme izgubljam iz ure v uro. Vsak dan sem se počutila lažja in maščobne zaloge so izginjale z bokov in trebuha. Lahko bi rekla, da se je moje telo pretvorilo v stroj za »kurjenje« kalorij.
 

Kako je mogoče, da je izgubila 23 kilogramov tako hitro in kaj je ta revolucionarna metoda britanskih nutricionistov?

 
 
Rekord je postavila Slovenka! FOTO: Re-Lite PLUS
Rekord je postavila Slovenka! FOTO: Re-Lite PLUS
Klarina izkušnja:


Moja prehrana in življenjski slog definitivno nista ugodna za izgubo kilogramov. Večji del dneva sedim v pisarni in se ne udeležujem treningov. Poleg tega pa vsak večer z veseljem ugriznem v čokolado ali kakšno drugo sladkarijo. Nikoli nisem spadala med ženske s suho ali atraktivno postavo. Mojega moža to nikoli ni motilo, ampak videla sem, da ga ne privlačim več kot nekoč. Pogosto je pogledoval za bolj drobnimi ženskami in moje samospoštovanje je počasi začelo upadati. Slišala sem ga celo, ko je v pogovoru s prijatelji rekel:
 



»Klara ni ravno manekenka. Če bi imela 10 ali 15 kilogramov manj ...«

Počutila sem se preobilna, neatraktivna in preprosto grda. Čeprav to, kar je rekel, ni bilo lepo, sem se zavedala, da sem se v zadnjih letih zanemarila. Že nekajkrat sem si postavo poskusila povrniti s strogimi dietami in omejevanjem sladkorja in ogljikovih hidratov. Vsak poskus se je končal neuspešno. Preveč rada imam hrano in preprosto ne uživam v športu. V nekem trenutku sem začela nositi oblačila v številkah 42–44 in nakupovanje mi ni več dajalo zadovoljstva; vsa oblačila so bila premajhna, kazala moj celulit ali čudno oblikovala mojo postavo. Težko bi zamerila možu, da so njegov pogled ujela urejena, vitka dekleta.
 
Moj trenutek resnice je prišel 12. februarja. Točno se spominjam ponedeljkovega sončnega jutra. Čeprav je bila zima, je bilo toplo in prijetno. Razmišljala sem o prihajajočem poletju, dopustu in plaži, kjer se bom morala pokazati v bikiniju. Takrat še nisem vedela, da bo ta dan prinesel tako veliko spremembo v mojem življenju.
 
Popoldne sem odprla paket, ki mi ga je poslala sestra, ki živi v Londonu. Našla sem škatlico s tabletkami in košček papirja, na katerem je pisalo: »Poskusi, Klara. Zame si vedno lepa. Postavo se lahko vedno oblikuje. Nikoli ni prepozno. :) Pošiljam ti:
 

Svetovni HIT leta za hujšanje

Tabletke, ki sem jih prejela v paketu so vsebovale najbolj kakovosten ekstrakt šipka: ročno nabran v najbolj nedostopnih predelih. Pravijo, da šipek vsebuje številne minerale, ki na telo delujejo pomladitveno in oblikujejo postavo. Začela sem prebirati članke o tem na internetu – odkrila sem, da zelo majhne količine čistega izvlečka šipka povečajo metabolične funkcije za 80–85 %. Še več – črna smola pomaga pri prebavi maščob in ogljikovih hidratov – točno to, kar sem potrebovala za svoje vsakodnevne navade. Ali je to razlog, da nisem prej izgubljala teže?
 
Ko mi je sestra poslala te tabletke, v Sloveniji RE-Lite Plus še ni bil na voljo. Pred sabo sem imela tri škatlice – popolnoma brezplačno sem dobila set za intenzivno topljenje maščobe. Nisem želela izpustiti priložnosti. Vsak dan sem pred zajtrkom vzela tabletko RE-Lite Plus. Vsak dan sem izgubljala kilograme, kljub temu da nisem spremenila svojih prehranskih navad ali kar naenkrat postala aktiven športnik.
 

»Čutila sem, kako se mi postava spreminja. Maščobe so se enostavno topile.«

Že po dveh tednih tretmaja sem opazila, da se je moje telo spremenilo v pravi stroj za kurjenje kalorij. Najhitreje sem rezultate videla na bokih in trebuhu, ki se je vsak dan zmanjševal. Poleg izgubljenih kilogramov pa je izginjal tudi celulit. Po enem samem mesecu ni bilo niti sledi o njem.
 
Moja stegna so postala vitka in po dveh mesecih tretmaja je tehtnica pokazala 54 kg! Izgubila sem 23 kilogramov. Moja oblačila so zdaj velikosti S-M – počutim se privlačno, vitko in ženstveno. Moj mož je končno spet navdušen in nor name. Hvali se pred svojimi prijatelji in jaz sem srečna, ker lahko ljudem pokažem svojo novo postavo. Moje življenje je zdaj 100-krat boljše.
 
Klara iz Domžal (29 let) je izgubila kar 23 kilogramov v dveh mesecih s samo dvema tabletkama RE-Lite PLUS dnevno.
 
Dr. Michael Smith odkriva skrivnost za učinkovitostjo RE-Lite
 
Dr. Michael Smith odkriva skrivnost za učinkovitostjo RE-Lite<strong> </strong><br />
FOTO: Re-Lite PLUS
Dr. Michael Smith odkriva skrivnost za učinkovitostjo RE-Lite 
FOTO: Re-Lite PLUS

Za komentar smo prosili Dr. Michael Smitha, ki uporablja RE-Lite PLUS za zdravljenje debelosti v svoji kliniki. Kaj je fenomen RE-Lite PLUS?
 
»Moč sestavin za hujšanje RE-Lite PLUS temelji v aktivnih snoveh, ki so samo v izvlečku šipka. Izjemna koncentracija mineralov pospeši metabolizem in poveča izgorevanje maščobe in ogljikovih hidratov. Zaradi tega je proces hujšanja izjemno hiter in učinkovit tudi pri ljudeh, ki niso spremenili svojih prehrambnih navad ali povečali telesne aktivnosti.«
  

RE-Lite PLUS zmanjšuje maščobne zaloge

 
FOTO: Re-Lite PLUS
FOTO: Re-Lite PLUS
Vsak organizem shranjuje tri vrste maščobe. Najbolj problematična je okoli trebuha, zadnjice, bokov in stegen. Vsakdo, ki je poskušal izgubiti odvečne kilograme, ve, kako težko se je znebiti maščobe okoli teh delov telesa. Težava je v tem, da se tradicionalne metode ne osredotočajo na zmanjšanje nepotrebnih kalorij, ampak potrebe po njih. Aktivne sestavine v RE-Lite PLUS omogočajo topljenje maščobe in ogljikovih hidratov iz hrane brez zmanjševanja kalorij. Maščobe se »kurijo« v maščobnih zalogah – zato je ta tretma tako zelo učinkovit.


Hujšanje z RE-Lite je trikrat hitrejše kot z drugimi metodami!

Uravnotežena dieta z dodatkom RE-Lite PLUS prinese trikrat hitrejši učinek hujšanja kot tradicionalne metode in pripravki. Dejstvo, da se rezultati med tretmajem RE-Lite pokažejo že po enem tednu, je dokaz, da ta metoda deluje bolje kot alternativne.
 
Pripravek deluje na tri pomembna področja:
 
  • Poveča hitrost topljenja maščobe in ogljikovih hidratov.
  • Pospešuje zmanjševanje telesne maščobe iz kritičnih delov – trebuha, stegen, bokov in zadnjice.
  • Učvrsti kožo in zmanjšuje celulit in strije.
 
Če še vedno dvomite o uspehu te diete, jo preprosto morate poskusiti sami in se prepričati na lastni koži. Tudi mi smo imeli dvome, ampak so se vsi hitro razblinili. Po končani raziskavi smo zares zadovoljni, da ljudje uspe s to dieto.
 

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije