PREDSEDNIŠKE VOLITVE

Sestra Pirc Musarjeve se je prijela za glavo, ko je izvedela tole ... (VIDEO)

Tanja Pirc je zaupala, kakšna je bila njena reakcija, ko je sestra napovedala nastop na predsedniških volitvah. Ujeli smo jo ravno v trenutku, ko so bili znani prvi neuradni izidi glasovanja.
Fotografija: Reakcija Tanje Pirc, ko je izvedela, da njena sestra zmaguje. FOTO: A. L.
Odpri galerijo
Reakcija Tanje Pirc, ko je izvedela, da njena sestra zmaguje. FOTO: A. L.

Tanja Pirc, ki smo jo pred dvema letoma lahko spremljali v šesti sezoni oddaje Masterchef Slovenija, je sestra letošnje kandidatke in najverjetnejše nove predsednice države Nataše Pirc Musar. V štab, kjer se je zbrala množica ljudi, je prišla podpret sestro in medijem zaupala, kakšna je bila njena reakcija, ko je izvedela, da se poteguje za predsednico države.

image_alt
To pa je presenečenje: poglejte, kdo je prišel v štab Pirc Musarjeve (VIDEO)

»Nataša me je poklicala na kavo, kar pri naju pomeni, da se je zgodilo nekaj pomembnega. Rekla sem ji: 'Kaj ti je tega treba?' Ampak Nataša je vedno zelo aktivna. Jaz bi si želela, da se malo umiri, ampak to ni ona.«

image_alt
Nataša Pirc Musar: Srečno, Slovenija, in lahko noč, jutri začnemo delati (V ŽIVO, VIDEO, FOTO)

Med odgovarjanjem na novinarska vprašanja so v štabu izvedeli, da njihova kandidatka po prvih delnih neuradnih izidih zmaguje, česar so se vsi zelo razveselili. Tanja se je presrečna prijela za glavo in dejala: »Težko bom zdaj nadaljevala z odgovarjanjem.« Kako je bilo vse skupaj videti, si oglejte na spodnjem videoposnetku:

Pozneje je dejala, da je bila kampanja zanjo težka in da je to občutila tudi družina. »Za to je treba imeti debelo kožo. Nismo vajeni napadov, sploh starša, a ona vesta, da je Nataša poštena in da gara. Zdaj je to pokazala zelo iskreno. Deležna sem bila kar nekaj grobih besednih napadov, a si misliš, da na koncu pravica najde svojo mesto.«

image_alt
Nocoj se bo jedlo in pilo: tako so se pripravili v štabih Logarja in Pirc Musarjeve (VIDEO)

Spremljajte z nami volitve v živo. Najpomembnejše podatke objavljamo v tem članku.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije