ZASTOJI

Vozniki pozor, povsod po državi nastajajo daljši zastoji, preverite, kakšne so zamude

Bodite strpni tudi zaradi zapor cest.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen, Delo

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na primorski avtocesti oviran promet med Vrhniko in Logatcem proti Kopru.

Zastoji so na primorski avtocesti od Razdrtega proti Ljubljani (zamuda 45 minut), na hitri cesti Škofije-Koper pred Koprom center proti Portorožu, na cesti Izola-Strunjan ter na cestah skozi Postojno in med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani.

Zastoji so tudi na Štajerskem, in sicer na mariborski vzhodni obvoznici od Dragučove proti Malečniku (zamuda 15 minut) in od Rogoze proti Malečniku (zamuda 40 minut).

Pred predorom Karavanke proti Avstriji je zastoj dolg pet kilometrov, na gorenjski avtocesti pred delovno zaporo pri Jesenicah proti Ljubljani pa je zamuda deset minut.

Zapore cest

V Ljubljani bo do nedelje, 30. 7. 2023, do 20. ure zaprta Linhartova cesta pri križišču s Topniško ulico. Obvoz bo urejen.

Zaradi sanacije vročevodnih cevi bo do torka, 1. avgusta 2023, zjutraj v križišču Tržaške in Bleiweisove ceste zaprt pas za zavijanje desno iz Tržaške na Aškerčevo cesto.

Zaradi sanacije po neurju bo predvidoma do konca avgusta zaprta cesta Krnica-Radovna.

Predvidoma do 30. avgusta bo zaradi gradnje mostu za ves promet zaprta cesta pri mostu Farjevec v Črni vasi.

Do 30. avgusta bo zaradi izgradnje javne kanalizacije za ves promet zaprt odsek Ižanske ceste od Hradeckega ceste do Gruberjevega nabrežja v Ljubljani.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije