NOVA METLA NA KOLODVORSKI

RTV se je po objavi Marcelovega snidenja s Tino Gaber zavil v molk

Voditelj ukinjenega Studia City se je sredi Ljubljane pred dnevi sestal s spremljevalko premierja Goloba. Razkrivamo novo informacijo, kaj naj bi bil pravi namen njunega sestanka.
Fotografija: Marcel Štefančič in Tina Gaber
Odpri galerijo
Marcel Štefančič in Tina Gaber

Po tem, ko smo objavili fotografije iz središča Ljubljane, na katerih prijetno kramljata spremljevalka premierja Roberta Goloba, bivša lobistka Tina Gaber, in voditelj ukinjenega Studia City ter eden od frontmenov protestov dela novinarjev nacionalke #ZAjavniRTV Marcel Štefančič, je na kolodvorski završalo. 

Eno od najpogosteje zastavljenih vprašanj je bilo: ali se po prelomni odločitvi Ustavnega sodišča, ki je odprlo pot novi sestavi programskega sveta (to bo verjetno že na prvi seji brcnilo direktorja Andreja Graha Whatmougha) na zaslone malih ekranov vrača Marcel s svojim Studiem City? Spomnimo, pred lanskimi parlamentarnimi volitvami so vodilni na RTV njegovo oddajo ukinili.

Kljub večdnevnemu čakanju nam na to zelo preprosto vprašanje iz RTV Slovenija niso poslali nobenega odgovora. Enako smo želeli vprašati tudi Marcela Štefančiča, pa tudi to, o čem sta se z nekdanjo lobistko pogovarjala, a se na naše klice ni odzval.

Smo pa medtem izvedeli, da naj bi bilo pravo ozadje snidenja Gabrove in Štefančiča povsem novinarske narave. Publicist Štefančič, ki redno objavlja v enem od slovenskih političnih tednikov, naj bi z Golobovo spremljevalko delal intervju. Ta naj bi bil objavljen v eni od prihodnjih edicij tednika.

Štefančič je bil eden od glavnih kritikov potez vodstva RTV Slovenija. FOTO: Voranc Vogel
Štefančič je bil eden od glavnih kritikov potez vodstva RTV Slovenija. FOTO: Voranc Vogel

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije