BRUTALNA BILANCA

Rosviti Pesek grozili: prepričana je, da to še ni konec

»Grobost je poskus Slabiča, da bi bil močan,« meni televizijska voditeljica.
Fotografija: Rosvita Pesek je dolgoletn voditeljica Odmevov. FOTO: TV Slovenija
Odpri galerijo
Rosvita Pesek je dolgoletn voditeljica Odmevov. FOTO: TV Slovenija

Nedeljski večer je za marsikoga čas, ko razmišlja o tem, kaj ga čaka v prihajajočem tednu, ali pa naredi refleksijo tedna, ki je za njim. Med slednje očitno sodi tudi televizijska voditeljica na nacionalki Rosvita Pesek.

Za Peskovo je bil pester teden. V ponedeljek in petek je vodila oddajo Odmevi, v kateri je bil tudi predvajan njen pogovor s predsednikom vlade Janezom Janšo na Otočcu (Janša se je tam popoldne srečal s hrvaškim premierjem Andrejem Plenkovićem), v sredo je snemala prvega od štirih pogovorov z osamosvojitelji za oddaje Slovenija30. Peskova je naredila bilanco tedna, nato pa nadaljevala (nelektorirano): »17 zmerljivih in sovražnih zapisov na Facebooku in v njegovih direktnih Sporočilih, 8 na Twitterju, ¾ strani v Mladini. Dobra novica - tokrat na družabnih omrežjih nisem zasledila napadalnih zapisov mojih sodelavk,« je zapisala, pri tem pa verjetno imela v mislih besedno obračunavanje z novinarko RTV Slovenija Eugenijo Carl, ki jo je pred meseci Peskova na facebooku 'odrezala' in nista več prijateljici.
 
Preberite tudi:

Ponosna in zaljubljena Rosvita Pesek: to je doletelo njenega partnerja



Peskova pa se tukaj ni ustavila in je napovedalda, se bodo »grožnje gotovo ponovile avgusta, ko bodo na sporedu pogovori Slovenija30, morda pa že prej, če bo zmotil kakšen gost Odmevov.« Ob tem pa je še razkrila recept za preživetje: »Živim kot želva. Nosim oklep. Spoznanje tedna? Grobost je poskus Slabiča, da bi bil močan.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije