Predstavitvena informacija

RAZISKUJEMO - Slovenci dokazujejo: Mogoče je izgubiti do 32 kg v 1 mesecu!

Slovenski raziskovalci so razkrili formulo, ki je pomagala že več kot 14.000 Slovencem izgubiti odvečne kilograme. Objavljamo nekaj prvih uporabnikov Darjo Matjašič iz Maribora, ki je izgubila 18 kg v 11 dneh, in njeno sestro, ki je imela podoben rezultat. Kako jim je to uspelo v tako kratkem času?
Fotografija: FOTO: Re-Lite Plus
Odpri galerijo
FOTO: Re-Lite Plus

Po letih raziskav vzrokov za nabiranje maščobe je slovenskim raziskovalcem uspelo odkriti formulo, ki je prestala klinične teste po vsem svetu. V tem času so ljudje popolnoma obnoreli za formulo, ki je dosegla sveti gral raziskovalcev po vsem svetu: izjemno hitro izgubo odvečnih kilogramov brez vadbe in diet!

Izguba teže je bila dokazana tudi pri ljudeh, ki so prej neuspešno hujšali z dietami in vadbami ali pa jim je hujšanje celo uspelo, pa so kilograme pridobili nazaj.
 

Številne zgodbe o uspehu: Vse z enakim zaključkom, a prav vsaka posebna

»Formula odvečne zaužite kalorije spremeni v energijo, namesto da bi jih shranila v maščobo.« Delovanje je preprosto razložiti, kljub temu pa je razvoj zahteval dolga leta dela najboljših svetovnih strokovnjakov. Na koncu pa so bolj kot znanost pomembne zgodbe ljudi, ki so dosegli te neverjetne rezultate. Prav vsaka pa se začne z željo po lepšem življenju.

Ena izmed njih je Darja Matjašič, ki je bila ena prvih uporabnic, ki je brez diete in vadbe izgubila 18 kg v 11 dneh. Tukaj je njena zgodba po njenih lastnih besedah:

»Vse življenje sem imela preveč kilogramov in prepričana sem bila, da mi nikoli ne bo uspelo izgubiti teže. Mama me je peljala k različnim zdravnikom in vsi so povedali isto: »Preprosto poje preveč hrane.« Preizkusila sem vse od odvajal, ekstremnega stradanja, čajev za hujšanje, obližev in vseh vrst različnih preparatov – nič mi ni pomagalo. Tudi če mi je uspelo izgubiti nekaj kilogramov, sem jih takoj pridobila nazaj. Pri 32 letih sem pri 164 cm višine tehtala 84 kilogramov. S svojo postavo nikakor nisem bila zadovoljna in to je vplivalo na vsa področja mojega življenja.«



»Vse moje nezadovoljstvo se je končalo šele pred nekaj meseci, ko me je prijateljica poklicala in mi navdušeno povedala:

'Darja, presenečenje imam zate! Predstavila ti bom nekoga. Ne povem ti nič več kot to, ker želim, da si presenečena. Samo zaupaj mi.' S previdnostjo sem se strinjala in eno uro pozneje sem spoznala dr. Bruna Mačka, avtorja te revolucionarne raziskave, ki je svet obrnila na glavo. In to tukaj, v Sloveniji. 

FOTO: Re-Lite Plus
FOTO: Re-Lite Plus

'Želim, da mi poveš, kaj vse si preizkusila do zdaj za izgubo kilogramov in koliko jih želiš izgubiti za stalno,' je rekel.

Povedala sem mu, da želim izgubiti vsaj 16 kilogramov in da sem preizkusila vse mogoče 'rešitve'. V trenutku mi je razložil, zakaj je bila moja izguba vsakič neuspešna. Povedal mi je, kako se moje telo na stres ekstremnih diet in preparatov vsakič odzove tako, da v stanju obremenitve shranjuje vso hrano v zaloge, ker misli, da je v 'krizi'.

'Darja, želim, da mi zaupaš. Izgubila boš vsaj 5 kilogramov v prvem tednu. Naši pacienti dosegajo še veliko boljše rezultate. Ne potrebuješ nobenih sprememb življenjskega sloga, ampak samo zaupanje.'«



Zaradi omejenih količin kakovostnih sestavin se je dr. Maček odločil, da formulo najprej ponudi na slovenskem trgu. Ko ga vprašamo, zakaj ne kateri izmed večjih trgov, nam pove, da že na slovenskem trgu zaradi ogromnega povpraševanja preprosto ne more slediti dobavi. Poudari še, da čeprav vsakodnevno prejema klice strokovnjakov in potrošnikov z vsega sveta, za zdaj vztraja pri svoji odločitvi. To pa velja tudi za ceno, ki je za nekajkrat nižja od veliko manj učinkovitih tretmajev.
»Ko bomo RE-Lite Plus sprostili na tuje trge, bomo ceno močno dvignili, do takrat pa je naš cilj, da izdelek spozna čim več Slovencev.«

Darja nadaljuje svojo zgodbo: »Z dr. Mačkom sva se pogovarjala o tej revolucionarni formuli, ki je prva na svetu prestala prav vsa klinična testiranja, ki so potrebna za dokaz učinkovitosti. Povedal mi je, kako telo začne samo porabljati kar 60 % več kalorij brez dolgotrajnih vadb, ki izčrpajo tako telo kot tudi motivacijo.« 

»Ampak če želim izgubiti kilograme, moram še vedno zmanjšati količino hrane?« sem ga vprašala. 

»Sploh ne. To je glavni vzrok za neuspele tretmaje. Tvoje telo se zaradi milijonov let evolucije vedno prilagodi količini hrane. Manj ko ješ, več bo telo shranjevalo za primer pomanjkanja. Zato takoj po prenehanju diete začne shranjevati vse kalorije, ki so mu na voljo, in težo pridobiš nazaj v nekaj tednih. 

Največji dejavnik pri učinkovitosti RE-Lite Plus je uravnavanje količine kalorij, ki jih telo shrani v obliki maščobe. Telo namreč prepričamo, da ima v vsakem trenutku dovolj hrane in da ne potrebuje zalog. Ravno zato lahko ješ kar koli želiš in je tretma še vedno tako uspešen!«

»Na moje veliko presenečenje in veselje je formula delovala – in to veliko bolje, kot sem pričakovala. V prvem tednu sem izgubila 9 kilogramov in v 21 dneh skupaj kar 18!

»Ne želim dolgoveziti. Povem samo to, da je formula delovala ravno tako, kot je dr. Maček obljubil. Vsak teden sem opazila nov pozitivni učinek na svoje telo:
•    1 teden – opazim povečano energijo – izgubim 9 kg.
•    2 teden – imam manj teka in obseg okoli trebuha je 4 cm manjši – izgubim 4 kg.
•    3 teden – obseg se zmanjša celo okoli rok (!), hujšanje se nadaljuje – izgubim 5 kg.
•    4 teden – ker sem svojo ciljno težo dosegla že konec tretjega tedna, tretma prekinem, čeprav vsebuje dovolj kapsul za 30 dni uporabe.«

»Dr. Maček mi je zagotovil, da ni popolnoma nič narobe, če tretma prekinem takoj, ko dosežem svojo ciljno težo. Povedal je, da je formulo preprosto zasnoval tako, da jo lahko uporabijo tudi tisti, ki želijo izgubiti 30 kilogramov ali več. Če ga citiram: 'Kljub temu, da je proizvodnja dražja ravno zaradi koncentracije aktivnih sestavin, je ravno to razlog, zakaj RE-Lite Plus deluje tako pri hitri izgubi nekaj kilogramov kot tudi pri izgubi 30, 35 kg in več. Želim, da učinek vidi prav vsak!'«

S tem Darja konča svojo zgodbo in nam zagotovi, da bo z nami še ostala v stiku. Žal nam je, da nam ni uspelo z dr. Mačkom govoriti o njegovi zgodbi bolj podrobno – te dni ga namreč oblegajo znanstveniki, novinarji in največji proizvajalci prehranskih dopolnil z vsega sveta. 

Kljub temu pa lahko celotno zgodbo o odkritju in številne druge zgodbe Slovencev med že več kot 14.000 uporabniki preberete v članku, v katerem ekskluzivno razkriva, kako lahko rezervirate svoj tretma RE-Lite Plus kljub močno omejeni količini.

Preberite pa tudi, kako je mogoče, da je prav Slovenec avtor enega največjih izumov 21. stoletja in kako je v le nekaj letih prehitel tudi največje svetovne znanstvenike in proizvajalce, ki so v raziskave vložili milijone in desetletja.



Pozor: Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene. Dr. Maček in ekipa ne zagotavljata, da bo zaloga dovolj velika za vse. Rezervacije potekajo po vrstnemu redu oddajanja – pohitite!

Vsebino omogoča Ardoria, s. r. o.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije