MALI BOREC

Posnetek malega Krisa vam bo ogrel srce: To je njegovo sporočilo (VIDEO)

Mineva točno eno leto, odkar je prejel dragoceno zdravilo.
Fotografija: Mali Kris vidno napreduje. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Mali Kris vidno napreduje. FOTO: Facebook

Kris Zudich se je rodil z redko gensko boleznijo, spinalno mišično atrofijo (SMA), ter združil Slovenijo ob iskanju pomoči za zdravilo, za katero je treba odšteti dva milijona. Spomnimo, starši so imeli le štiri mesece časa, da so zbrali denar, saj je moral zdravilo prejeti do dopolnjenega drugega leta, dovolj pa je le en odmerek. Zdaj mineva točno leto od prelomnega trenutka, ko je Kris v Los Angelesu prejel odmerek zdravila, ki mu je spremenilo življenje. 

Preberite tudi: Čudeži obstajajo, mali Kris že govori


Z društvom Palčica Pomagalčica in drugimi mediji smo sprožili največjo človekoljubno akcijo v državi in pravi plaz dobrodelnosti. Ob današnji obletnici prejema zdravila pa so na svoji facebook strani objavili ljubki posnetek malega Krisa, ki je vidno napredoval in se dobre volje pogovarja s svojo mamo.

»Danes mineva točno eno leto odkar sem prejel Zolgensmo. Vsi skupaj ne bi mogli biti bolj veseli, veseli da ste vsi bili z nami, ko smo vas najbolj potrebovali, da ste se vedno ob nas...in da sem danes nasmejan, glasen in predvsem nagajiv fantek Moja pot je se dolga...pa vendar z vami veliko lažja. Velik objemček vse mojim prijateljem borcem, ki se kakorkoli borijo za boljši jutri.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas