ZA SKUPAJ

Posebna akcija Radenske za pomoč restavracijam

Objavljeno 30. julij 2020 09.27 | Posodobljeno 30. julij 2020 09.42 | Piše: S. N.

V času korona epidemije je bilo slovensko gostinstvo zelo prizadeto, podjetje Radenska mu zato zdaj pomaga.

Radenska s posebno akcijo po koronavirusu. FOTO: Radenska Adriatic
Postopno sproščanje ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa je gostincem prineslo olajšanje, a že kmalu se je pokazalo, da so razmere v gostinstvu še vedno zelo negotove. Da bi poskrbeli za nekaj dodatnega optimizma, so v Radenski pripravili novo akcijo – tokrat v podporo restavracijam.

»Akcija za brezplačno kavo in Radensko v izbranih kavarnah ter barih je doživela odličen odziv. Zato nadaljujemo že z novo pobudo, s katero želimo spodbuditi še hitrejše okrevanje gastro segmenta. Verjamemo, da bomo z brezplačno pijačo, tudi za celo omizje, prispevali k večjemu interesu gostov, ki jih v restavraciji čaka prijetna izkušnja, v spremstvu naših mehurčkov,« je povedala Egle Whele, direktorica marketinga Radenska ADRIATIC.
 

Na voljo 3.000 kuponov – tudi za celo družino

S kuponom, ki ga dobite na spletni strani www.zaskupaj.si, vam ob obroku v eni izmed priljubljenih restavracij, ki v akciji sodelujejo, pripada brezplačna pijača blagovnih znamk Radenska ali Pepsi po vaši izbiri. Če restavracijo obiščete v družbi ali v krogu družine, pa lahko z enim kuponom brezplačno pogostite tudi vaše spremstvo – do največ štirih oseb. Trenutno je v mreži gostincev, ki so vključeni v akcijo, 60 priljubljenih restavracij po vsej Sloveniji, njihovo število pa narašča.
 

Vsak deseti kupon prinaša dodatno nagrado v vrednosti 30 evrov

Kupone za brezplačno pijačo je moč prejeti  do 31. julija 2020, unovčiti pa do 31. avgusta 2020. Vsak deseti unovčeni kupon
image
Ob hrani se prileže steklenička Radenske. FOTO: Radenska Adriatic
prinaša prav posebno presenečenje – dodaten kupon v vrednosti 30 evrov, ki ga lahko stranka po lastnih željah v enkratnem znesku izkoristi pri naslednjem obisku iste restavracije, kjer je unovčila kupon za pijačo.
 
Privoščite si nekaj dobrega tudi vi!
Obiščite spletno stran www.zaskupaj.si, razmislite, kam se boste odpravili nekaj dobrega pojest, poskrbite za izbrano družbo … in nazdravite s tremi srci!
Deli s prijatelji