DELOVNA MESTA

Policija zaposluje: kakšne plače imajo, je znano

Priložnost za zaposlitev različnih profilov v policiji in na Hojsovem ministrstvu.
Fotografija: Policisti. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Policisti. FOTO: Jure Eržen, Delo

Časi niso rožnati, pred nami pa je po napovedih velika gospodarska kriza, zato je vsaka priložnost za zaposlitev lahko zlata vredna. Nove sodelavce iščejo med drugim tudi v policiji in na ministrstvu za zunanje zadeve. Kakšne plače imajo, pa si lahko celotna Slovenija ogleda, odkar je minister Aleš Hojs objavil plače.

image_alt
Hojs uresničil napoved: objavil plače zaposlenih v policiji


Na policiji iščejo čistilki, administratorja, policijskega inšpektorja pripravnika in policiste tehnike letalce.

Čistilki zaposlijo v PU Maribor v službi za operativno podporo (rok za prijavo je 22. januar) in PU Celje na postaji Laško (rok za prijavo je 29. januar) za polni delovni čas, in sicer za nedoločen čas.

Administratorje iščejo v sektorju kriminalistične policije PU Ljubljana (rok za prijavo 21. januar).

Policijskega inšpektorja pripravnika iščejo v uradu za informatiko in telekomunikacije Generalne policijske uprave (rok za prijavo 25. januar). Več policistov tehnikov letalcev pa zaposlijo v letalsko-tehničnem oddelku letalske policijske enote v upravi za policijske specialnosti GPU.

Zaposluje tudi MNZ

Na MNZ – tudi plače zaposlenih na Hojsovem ministrstvu so zajete v objavljenem seznamu plač – je trenutno aktivnih šest razpisov. V direktoratu za policijo in druge varnostne naloge, sektorju za zasebno varstvo in občinska redarstva, zaposlijo podsekretarja (rok za prijavo je 20. januar), v sekretariatu, uradu za finance in računovodstvo, službi za proračun in finance potrebujejo višjega svetovalca (rok za prijavo je 20. januar). V direktoratu za upravno notranje zadeve, sektorju za registracijo prebivalstva in javne listine iščejo višjega svetovalca (rok za prijavo je 20. januar). Dve čistilki zaposlijo v direktoratu za logistiko in nabavo, sektorju za investicije, vzdrževanje in upravljanje zgradb, oddelku za redno vzdrževanje in upravljanje zgradb (rok za prijavo je 20. januar). V sekretariatu, direktoratu za logistiko in nabavo, sektorju za investicije, vzdrževanje in upravljanje zgradb, oddelku za redno vzdrževanje in upravljanje zgradb iščejo tudi hišnika (rok za prijavo je 18. januar). 

Vsa razpisana delovna mesta so za nedoločen čas. Če vas katero zanima, kliknite na povezavo za informacije o tem, kakšni so razpisni pogoji in kako se prijaviti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije