Poglejte, kako Marko Bandelli tolaži ministrico

Ni vredno ne tvojega časa in ne znanja, ji svetuje padli minister
Fotografija: Marko Bandelli. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo
Odpri galerijo
Marko Bandelli. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo

»Žalostno, da se uporabljajo zgolj metode diskreditacije, medtem ko ni pripravljenosti za vsebinska TV-soočenja, v katera smo vabljeni. Pošta KPK je bila prevzeta 31. 12. 2019, vsebinsko je postopek zaključen,« se je na očitke, da ne želi prevzeti pošte protikorupcijske komisije (KPK), prek twitterja odzvala ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec. Ta se je pod drobnogledom protikorupcijske komisije znašla zaradi neprijavljenega honorarja 35.000 evrov bruto, ki ga je prejela še kot državna sekretarka. Spremembo premoženja, večjo od 10.000 evrov, bi namreč morala prijaviti, in to že v 2018, a je to storila šele lani, torej ko je bila že ministrica.

Erjavčeva rivalka

»Toliko podtikanj kot pred kongresom nisem bila deležna nikoli. Ali ne zmoremo dovolj poguma in vsebin, da ljudi prepričamo z njimi? Dobri vodje to brez težav naredijo. Sredstva, ki se namenjajo za plačila takšnih diskreditacij, naj se raje namenijo za pomoč ljudem v stiski,« meni Pivčeva.

»Ne oziraj se na limonada novinarje«

Pod njeno objavo se je oglasil nekdanji minister Marko Bandelli, ki se je s svojega položaja moral posloviti, potem ko se je v javnosti razvedelo o komunikaciji s kandidatom za župana Komna in napenjanju mišic. Ministrici je pod njeno objavo sporočil: »Aleksandra, lepo te prosim. Tako kot so mi svetovali visoki politiki (zdajšnji in prejšnji), ne oziraj se na limonada novinarje. Ni vredno ne tvojega časa in ne znanja. Kar sem jaz dal skozi, ni dal nihče. Pa še resnice niso prišle ven, ker je tako diktirano. Z glavo pokonci!«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije