Suzy in Nedeljske novice

Podarite naročnino za revijo ali tednik

Za praznike lahko svojim najbližjim podarite tudi naročnino za revijo Suzy ali tednik Nedeljske novice.
Fotografija: FOTO: Delo
Odpri galerijo
FOTO: Delo

Suzy je tabloidna revija, ki bralcem vsak petek približa svet znanih in slavnih. Suzy piše o zgodbah tistih, ki tako ali drugače sooblikujejo naš vsakdanjik in so v središču pozornosti.

Prepoznavna je tudi po pozitivnih in motivacijskih zgodbah s področja praktične duhovnosti, osebne rasti in ezoterike. Z revijo sodelujejo aktualne in priljubljene avtoritete s področja duhovnosti, sestavni del pa so tudi tedenski horoskopi in svetovalne rubrike. Veliko pozornosti revija namenja družabnim dogodkom, lepoti in modi. Pomemben del zajema tudi enigmatika z najrazličnejšimi križankami, sudokuji, ugankami, pobarvankami itd.

Letna naročnina za revijo Suzy znaša za naročnike katerekoli Delove edicije 49,61 evrov z vključenim DDV, za ostale pa 66,14 evra z vključenim DDV.

Tednik, ki razkriva ozadja zgodb

Nedeljske novice so tednik, ki prinaša raznovrstne zgodbe, in so uporaben navdih za vsak okus. Bralci v njih najdejo poglobljene zgodbe z vseh koncev Slovenije ter tudi iz nekdanje skupne države in celotnega sveta. V njih so predstavljene življenjske izkušnje preprostih ljudi in slavnih osebnosti. Ponujajo razvedrilo v obliki enigmatike in družabne kronike, bralci pa v njih najdejo tudi uporabne nasvete za svoje prostočasne dejavnosti in hobije.

Nedeljske novice izhajajo iz Slovenskih novic, najbolj branega dnevnega časopisa. Izhajajo ob četrtkih, obogatene so s tedenskim TV-vodnikom na sredini časopisa, priložena pa jim je tudi kulinarična priloga Odprta kuhinja.

Letna naročnina za tednik znaša 62,40 evra z vključenim DDV.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije