BOJ ZA PREDSEDNIŠKI STOLČEK

Po najavi kandidature se je oglasila bivša Mihe Kordiša: njeno sporočilo mu ne bo všeč

Njegove kandidature naj ne bi podpirala.
Fotografija: Miha Kordiš. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Miha Kordiš. FOTO: Jure Eržen, Delo

Svet stranke Levica se je ta teden odločil, da v tekmo za predsednika republike pošlje poslanca Miho Kordiša. Ta pravi, da se v kampanjo podaja z namenom, da funkciji predsednika vrne vsebinsko težo, in obljublja, da bo predsednik, ki se bo postavil za ljudi.

Kordiš je po najavi kandidature dejal še, da predsedniške volitve v našemu prostoru veljajo kot protokolarne, izpraznjene vsebine, zato se v Levici v predsedniško kandidaturo podajajo z namenom, da to spremenijo in mestu predsednika povrnejo vsebinsko težo.

Kordiševa dolgoletna partnerica: Upam, da vam bivši ne pokvarijo jeseni

Kmalu po tem, ko je v medijih odjeknila novica, da se bo za predsedniški stolček pomeril tudi Kordiš, oglasila njegova dolgoletna partnerica Tonja. Kot je razvidno iz njene objave, ki je zakrožila po družbenih omrežjih, s poslancem že več mesecev nista več par. Dodala je celo, da njegove kandidature ne podpira.

»Nisem članica stranke in z njo nimam nič. Kdor koli bo dobil idejo, da me o tem kar koli vpraša, bo takoj blokiran,« je še zapisala Kordiševa bivša. Sledilcem na facebooku pa je zaželela lep vikend. »Upam, da vam bivši ne pokvarijo jeseni z butasto predsedniško kandidaturo,« je zaključila.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas