LICITACIJA

Po masakru v Gerečji vasi pomoč članoma družine, ki sta ostala sama

Nogometni vratar NK Celje: Prijatelji smo s tabo v dobrem in slabem, ti si bil vedno ob meni in tudi jaz sem zdaj ob tebi.
Fotografija: Mojca Lešnik. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Mojca Lešnik. FOTO: Facebook

Po božičnem trojnem umoru v Gerečji vasi je celotna Slovenija še vedno pretresena. Priljubljena učiteljica Jožica (58) je na božični dan skupaj s hčerjo Mojco (35) in možem Brankom (61) postala žrtev Silva Drevenška (35), ki je svoji nekdanji partnerici Mojci vzel življenje vpričo njunega štiriletnega sina. Prizanesel ni niti tašči in tastu. Oče in hči sta bila takoj mrtva, Jožica je še zmogla toliko moči, da se je ranjena splazila iz hiše, a je bila pomoč prepozna tudi zanjo.

Več mu pomeni prijateljstvo

Po krvavi družinski tragediji sta ostala sama Miha, ki je ostal brez obeh staršev in sestre, ter fantek, ki je ostal brez matere, babice in dedka. A Mihovi prijatelji ju opominjajo, da nista ostala sama v teh težkih časih.
 
Preberite tudi:

Ganljivo slovo od Jožice (58): Zdaj si angel za mavrico skupaj z možem in hčerko
Mojca morilcu sama odprla vrata
Silvo napovedal božični pokol, nato šel k prijatelju na špricar
Domnevni morilec Mojce, Jožice in Branka v pripor



Matjaž Rozman - prijatelj je tu, da pomaga. FOTO: Facebook
Matjaž Rozman - prijatelj je tu, da pomaga. FOTO: Facebook
Družinska tragedija je še posebej pretreslo vratarja aktualnega državnega nogometnega prvaka Matjaža Rozmana, ki se je odločil, da bo svoj reprezentančni dres iz lige narodov na licitacijo in tako pomagal na svoj način. »Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo,« je zapisal. Vse zainteresirane poziva, da ponudbe za dres, katerega izklicna cena je 50 evrov, pošljejo na e-naslov rozman.matjaz@gmail.com ali v komentar.


 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije