SOOČENJE NA POP TV

Pirc Musarjeva in Brglez bi šla na parado ponosa, Logar ne

Na Pop TV je potekalo soočenje predsedniških kandidatov, ki jim javnomnenjske ankete kažejo najbolje.
Fotografija: Anže Logar, Nataša Pirc Musar in Milan Brglez. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Anže Logar, Nataša Pirc Musar in Milan Brglez. FOTO: Zaslonski posnetek

Na Pop TV so v predvolilnem soočenju nastopili kandidati, ki jim javnomnenjske ankete trenutno najbolj kažejo: Nataša Pirc Musar, Anže Logar in Milan Brglez.

Pirc Musarjeva je dejala, da biti predsednik vseh pomeni braniti temeljne človekove pravice. Na vprašanje, ali bi šla na parado ponosa, je odgovorila pritrdilno, enako je odgovoril Brglez, ki pa bi šel tudi tudi na Brezje. No, Logar pa ne bi šel na parado, ker da to ni funkcija predsednika republike. 

O podjetjih soproga Pirc Musarjeve

Glede podjetij svojega moža je Pirc Musarjeva še enkrat pojasnila, da za vsa podjetja davke plačuje v Sloveniji. Dodala je, da se v poslovanja svojega moža ne vpleta in da ima mož krovno podjetje v Nemčiji, preostala pa v Sloveniji. 

O članstvu Ukrajine v Natu

Pirc Musarjeva meni, da ni primerno, da Ukrajina med vojno postane članica zveze Nato. Logar je pojasnil, da strašenje s tem, da bi vključevanje Ukrajine v Nato pomenilo eskalacijo razmer, ni primerno. Brglez pa je dodal, da je diplomacija vendarle obrt, ki jo je treba obvladati.

Na vprašanje, koga bi podprli, če ne bi prišli v drugi krog, je Logar dejal, da o o tej možnosti ne razmišlja. Tudi Pirc Musarjeva in Brglez optimistično menita podobno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije