KDO BO KOGA?

Pečečnik vrača žogico: Požarju očita nevestno opravljanje funkcije

Objavljeno 16. oktober 2015 22.33 | Posodobljeno 16. oktober 2015 22.36 | Piše: STA, M. U.

Propadli projekt Delo Revije.

Joc Pečečnik je Interblocku zablokiral prvo ligo.

LJUBLJANA – Joc Pečečnik meni, da je Bojan Požar nevestno opravljal funkcijo direktorja njune skupne družbe Princip Media, in mu ni jasno, zakaj Požar ni kupil blagovnih znamk Delo Revije, saj je imel na voljo sredstva iz kreditne pogodbe. Požar je sicer napovedal, da bo Pečečnika zelo verjetno ovadil zaradi suma poslovne goljufije.

Kot je Pečečnik zapisal, je trenutno zaposlen, zato ne spremlja, kaj se dogaja z zgodbo glede Principa Medie, bo pa zadevo natančneje komentiral, ko bo prebral, kaj »Požar in njegovi novinarski kolegi pišejo« o celotni zgodbi. Kot je še navedel Pečečnik, sam pri pogovorih o družbeni pogodbi in kreditnih odnosih ni nikoli sodeloval, s Požarjem pa se je srečal le, ko ga je ta prišel prosit za pomoč v Mengeš, in drugič, ko mu je predstavil Tomaža Žviplja. Žvipelj se je namreč po besedah Pečečnika srečeval s Požarjem in se z njim tudi usklajeval.

Za propad projekta kriv le Pečečnik?

Bojan Požar je v četrtek objavil javno pismo, v katerem je zapisal, da je projekt Delo Revije propadel izključno zaradi Pečečnika. Ob tem je napovedal, da bo Pečečnika, s katerim sta ustanovila družbo Princip Media, »zelo verjetno ovadil zaradi suma poslovne goljufije in ga tudi odškodninsko tožil«.

Deli s prijatelji