Predstavitvena informacija

Pameten nakupovalni vodnik: koristna božična darila, v katera se bodo vsi zaljubili na prvi pogled

Odkar obstajajo božična darila, zavita v pisane okrasne papirje, poznamo tudi nakupovalno mrzlico.
Fotografija: Letošnje leto je spremenilo naše navade in tudi božična pričakovanja. FOTO: Huawei
Odpri galerijo
Letošnje leto je spremenilo naše navade in tudi božična pričakovanja. FOTO: Huawei

Medtem ko nekateri vedno brez skrbi in panike najdejo idealna darila, jih drugi izberejo v zadnjem trenutku, najpogosteje impulzivno. Če še vedno iščete darila za letošnji božič, vam predstavljamo pameten nakupovalni vodnik z uporabnimi nasveti, ki vam bodo zagotovo pomagali pri odločitvi, kaj kupiti za družinskega člana, prijatelja ali poslovnega partnerja.

Letošnje leto je spremenilo naše navade in tudi božična pričakovanja. Ne glede na to, ali gre za osebo, ki ji je na prvem mestu družina, najstnika, ki ima v mislih le svojo simpatijo, športnika rekreativca, osredotočenega na zdravo življenje, ali poslovneža, ki gradi kariero, strast do tehnologije in potreba po kakovostnih tehnoloških napravah še nikoli nista bili bolj izraziti, saj nam takšne naprave lajšajo vsakdan.
 

Prefinjena pametna darila zanjo in zanj 

Če iščete modne dodatke, ki se bodo prilegali vašemu vsakdanjemu slogu in bodo tudi koristni, sta idealni izbiri za darila HUAWEI Watch Fit zanjo in Watch GT2 Pro zanj.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Medtem ko mat okvir pametne ure HUAWEI Watch Fit z mehkim trakom prinaša sodoben videz, ura HUAWEI GT2 Pro iz safirnega stekla s keramičnim hrbtom prinaša prefinjen slog s popolnim ravnovesjem umetnosti in tehnologije. Zaradi neverjetno tanke in lahke zasnove ter dolgotrajne baterije sta obe uri popoln vsakdanji spremljevalec, ponujata pa tudi veliko možnosti – od lastnega zasebnega trenerja prek partnerja z naprednimi meritvami do osebnega asistenta.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Pametna darila za neprekinjeno zabavo v vseh oblikah 

Iščete darilo za ljubitelja glasbe ali najstnika, ki se raje potopi v svet lastne avdioizbire kot prisluhne klasičnim božičnim uspešnicam, ki igrajo v ozadju družinskih srečanj? Odlična izbira so nove brezžične slušalke HUAWEI FreeBuds Pro s preprostimi pametnimi interakcijami za povečanje ali zmanjšanje glasnosti, sprejemanje klicev ali spreminjanje glasbe. Gre za prve resnične brezžične slušalke na svetu, ki podpirajo dinamično odpravljanje šuma, poleg tega pa so zelo praktične in udobne za nošenje.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Tistim, ki iščejo kakovostno in cenovno ugodno darilo za ljubitelje fotografije, je novi Huawei P smart 2021 s štirimi kamerami AI pisan na kožo! Mobilni telefon sije v luči kot zvezda in je bil ustvarjen za učinkovito življenje, saj omogoča stalno zabavo in snemanje nepozabnih trenutkov, ne glede na to, ali je dan ali noč. Zaradi ultraširokokotne leče je mogoče v enem okviru fotografirati množico ljudi, kar je idealno za družinske fotografije v grdih božičnih puloverjih.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Pametna darila za vsakdanje življenje

Če iščete darilo, ki je popoln partner pri vsakodnevnih opravilih ali preprosto spodbuja ustvarjalnost, je idealna izbira revolucionarni tablični računalnik MatePad Pro s pametnim pisalom M-Pencil, ki omogoča pameten način dela s precej manj opreme. Tablica vam poleg izboljšane zmogljivosti in povečane energetske učinkovitosti omogoča lažje delo z glasovnimi ukazi, hkrati pa vam pušča precej več prostega časa za družino in prijatelje.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Za tiste, ki iščejo kakovosten in prenosljiv prenosnik, bo prava izbira HUAWEI MateBook 13.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

S preprostim dotikom lahko svoj prenosnik in pametni telefon povežete z inovativno tehnologijo HUAWEI Share in ju spremenite v super napravo tudi brez internetne povezave. To sodelovanje na različnih napravah olajša življenje in vsakodnevne naloge.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije