NI PREDAJE

Oglasil se je mali Kris, izvidi niso najboljši (VIDEO)

Mati in oče sta ga posnela med čakanjem na pregled.
Fotografija: Kris se med čakanjem zabava. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Kris se med čakanjem zabava. FOTO: Facebook

Dveletni Kris Zudich, ki je v lanskem letu združil vso Slovenijo, se je oglasil iz ZDA. Pri objavi posnetka iz čakalnice, na katerem veselo čeblja, so starši pripisali, da izvidi ta teden sicer niso najboljši, a da verjamejo, da bo kmalu boljše.


Ta teden je mali borec praznoval drugi rojstni dan. Ob tem veselem dogodku sta mu mati Ana Jerak in oče Matteo Zudich na facebooku zaželela vse najboljše in priznala, da je bilo minulo leto polno smeha in solz ter vzponov in padcev. »Kris, vsi smo ponosni nate do neba in še več. Ostani še naprej tako vztrajen, pozitiven in zlat fantek. Predvsem pa nam riši se naprej nasmehe na obrazu, saj teh ni nikoli dovolj,« sta mu med drugim zaželela.


Preberite tudi: Vse najboljše, Kris! »Praznovanje bomo nadomestili, ko se vrnemo domov«​


Sam poskuša jesti in sedi vzravnano

»Kljub zadnjim ne najbolj briljantnim novicam, pa se iz tedna v teden vidi večji napredek malega Krisa, zato vsi ostajamo optimistični, da bodo naslednji izvidi spodbudni. Kris namreč sam poskuša jesti, nekaj časa lahko sedi vzravnano, prevali se s trebuščka na hrbet, njegove rokice zmorejo več, imajo boljšo oprijemljivost, postal je bolj zaupljiv.«

Dan, ko je prejel zolgensmo, je bil pravzaprav njegovo novo rojstvo, rok, do katerega je bilo treba zbrati dobra dva milijona evrov, pa bi se iztekel prav 28. januarja, na njegov rojstni dan.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije