Predstavitvena informacija

Odkrivamo: 100 medicinskih zaščitnih mask po ceni 20 mask?! Gre za napako?

Marsikdo med nami se ne strinja z ukrepi, nošenjem mask, mnogi imajo svoje poglede na cepljenje in covid na splošno.
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

Vendar so trenutni ukrepi takšni, kot so, in maske so v večini zaprtih prostorov obvezne, bliža pa se zima, ki zna razmere še dodatno zaostriti. Zato smo se odločili, da vam posredujemo novico o skorajda neverjetni akciji slovenskega podjetja, ki je danes ponudilo komplet 100 medicinskih zaščitnih mask v sterilnem pakiranju po isti ceni, kot prodajajo 20 kosov teh istih mask, oz. s kar 80 % popusta. Gre za napako?

Zasledili smo, da v znani slovenski spletni trgovini Loco Natura, ki je v lasti podjetja, registriranega za proizvodnjo in prodajo medicinske opreme v EU, prodajajo visokokakovostne medicinske zaščitne maske, cena pa je enaka ne glede na to, ali naročite 1 paket (20 mask), 3 pakete (60 mask) ali 5 paketov (100 mask)!

Da, dobro ste prebrali, po ceni 29,99 EUR in z brezplačno poštnino lahko dobite 1, 3 ali 5 paketov mask. Torej vedno plačate enak znesek 29,99 EUR, ne glede na to, za katero količino se odločite! Ponudbo lahko preverite na tem naslovu.

Seveda smo takoj pomislili, da gre za napako, zato smo oddali testno naročilo za najbolj ugoden paket – 100 mask za 29,99 EUR – in na naše presenečenje je bil paket že naslednji dan na našem naslovu!

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Ker vseeno nismo želeli povzročiti bankrota slovenskemu podjetju, smo jih kontaktirali in jim omenili napako na strani. Njihov odgovor nas je dobesedno fasciniral.

Povedali so nam, da se zdaj napake že zavedajo. Da je na začetku seveda dejansko šlo za napako, saj že nekaj let prodajajo ta komplet medicinskih mask za 29,99 EUR, a se je pri preračunu cen nekaj zalomilo in so pred nekaj dnevi po enaki ceni javno objavili napačno ceno 29,99 EUR tudi za 3 in 5 kompletov oz. 100 mask.

A naslednji dan so jih zasuli klici razočaranih državljanov, ki so jim sporočali, da teh ukrepov enostavno ne razumejo več, da imajo zaradi njih velike stroške, ki si jih komaj privoščijo in da se zahvaljujejo za takšno akcijo v teh čudnih časih.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Zato so se odločili, da akcijo podaljšajo in pustijo 5 kompletov mask (100 mask) po enaki ceni, kot stane 1 komplet mask (20 mask), vse dokler ne bodo odprodali kompletne preostale zaloge.

Seveda poudarjajo, da imajo na zalogi le okoli 200 kompletov in da bo ta cena veljala samo do odprodaje zalog. Apelirajo na kupce, naj bodo pri naročanju solidarni in ne naročajo prevelikih količin, ki jih realno ne potrebujejo, ter s tem omogočijo to super nizko ceno tudi drugim.

Ta korona kriza bo očitno res na plan privabila še mnoge nenavadne zgodbe. In to, da nekdo hkrati prodaja 5 kompletov po enaki ceni kot 1 komplet, je gotovo ena bolj nenavadnih zgodb v zadnjem času.

Za zaključek naj še poudarimo, da gre za medicinske zaščitne maske, torej ne navadne zaščitne maske, ki jih najdemo v vsaki trgovini (po višji ceni od te), pač pa dejansko medicinsko opremo, ki jo lahko glede na dokumentacijo uporabljajo celo kirurgi in medicinsko osebje. Te maske so registrirane v slovenskem registru (JAZMP) medicinske opreme pod številko 310-51/2020-14. Kar pa seveda ne pomeni, da jih ne morete uporabljati tudi sami in najbolje zaščititi tako sebe kot svojo družino ali prijatelje.

Svojih 5 kompletov mask (od preostalih 200) lahko naročite na spletni strani Loco Natura (kliknite tukaj), telefonu 07 600 3005 ali e-pošti slovenija@dtmnatura.com. Vsekakor ne odlašajte, saj bo zaloga verjetno pošla že danes kmalu po objavi tega članka. 

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 
Naročnik vsebine je DTM natura

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije