Predstavitvena informacija

Nor način hujšanja, ki je zrušil internet! Vas zanima, zakaj?

Naša ekipa je preizkusila »čarobni« način hujšanja, o katerem govori že vsa Slovenija. Preverite, kakšni so bili rezultati!
Fotografija: FOTO: Slimall
Odpri galerijo
FOTO: Slimall

Zanimalo nas je, ali obstaja dieta, ki ne koristi samo kratkoročno, temveč ob zmanjšanem vnosu kalorij poskrbi tudi za pospeševanje metabolizma.

Pri večini diet je vse precej preprosto – »umetno« zmanjšamo vnos kalorij (jemo manj), naš metabolizem ostane tak kot prej, po koncu diete pa zelo hitro spet pridobimo izgubljene kilograme. Vam je znano, kajne?

Zato nas je zanimalo, zakaj kar naenkrat vsi tako hvalijo dieto SlimAll, in odločili smo se preveriti!

Preizkusili smo dieto SlimAll, katere temelj je čaj za hujšanje SlimAll. Čeprav se sliši skoraj neverjetno, ta čaj ni obnorel le Slovencev, ampak tudi Hollywoodske zvezdnike in zvezdnice, kot so Victoria Beckham, Oprah Winfrey in drugi.

Kje je trik?

Trik čaja za hujšanje SlimAll je v tem, da ob zmanjševanju občutka lakote (kar pripelje do zmanjšanega vnosa kalorij) hkrati tudi pospešuje presnovo, tako da 100 % naravno in brez odrekanja pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov!

Japonski znanstveniki so dokazali, da samo pitje čaja SlimAll poveča topljenje maščob za kar 12 %, hkrati pa polifenoli v njem preprečujejo vpijanje maščob in holesterola v telo za več kot 50 %! Zato je čaj SlimAll med ljudmi dobil naziv »topilec maščob«.

Vemo, nekateri boste dejali, da ima lahko vsak čaj takšne učinke, vendar je bilo hkrati dokazano tudi to, da SlimAll kar 250 % bolje pospešuje metabolizem kot zeleni čaji.

Glede na navedene dokazljive številke in številne pozitivne komentarje drugih kupcev smo se odločili, da ga preizkusimo tudi sami.

Naš načrt je bil naslednji:

Naročiti čaj SlimAll na uradni strani www.SlimAll.si (menda obstajajo tudi slabe kopije, mi pa smo hoteli preizkusiti original).
Ne spreminjati življenjskih navad in ohraniti 3–4 obroke dnevno.
Spremljati rezultate vsaj 1 mesec in jih zapisati.
Shujšati vsaj 5 kg (s 70 kg na 65) v enem mesecu.

Prvi teden diete SlimAll (1.1. – 7. 1.)

Hujsanje SlimAll čaj FOTO: Slimall
Hujsanje SlimAll čaj FOTO: Slimall


Na zadnji dan leta 31. 12. 2020, sem prejela svojih 100 diskretno zapakiranih čajnih vrečk (kar je pomembno, saj ne želim, da vsi poštni uslužbenci vedo, da želim shujšati). Prvi vtis je bil dober. Ampak čaj smo naročili predvsem zaradi tega, da shujšamo, kajne?
Čaj sem pila po navodilih, pol ure pred vsakim obrokom, se pravi 4-krat dnevno (zajtrk, malica, kosilo, večerja). Ker malico jem v službi, sem si zjutraj naredila čaj za ves dan. V četrtek, 7. 1., sem stopila na tehtnico – 2,5 kg manj! Vendar, po mojih izkušnjah, je to običajno pri vsaki dieti, ker na začetku najprej odvajamo vodo. Bomo videli, kako se bo nadaljevalo.

Drugi teden diete SlimAll (8.1. – 14.1.)

Čaj sem še naprej redno pila pred vsakim obrokom, zjutraj in zvečer toplega, čez dan pa ohlajenega, ker je zunaj že malo bolj toplo in mi tako bolj prija. Občasno v čaj stisnem tudi malo limone. Na okus sem se hitro navadila in mi je postal všeč. Počutim se dobro, občutek imam, kot da pridobivam energijo, saj popoldne nisem več zaspana.

V četrtek zvečer, 14. 1., sem se ponovno stehtala. Tehtnica je pokazala 64,5 kg! Nisem mogla verjeti svojim očem, saj že dolgo nisem imela manj kot 65 kg, tudi z dietami ne. Shujšala sem 5,5 kg v 2 tednih! Začenjam verjeti, da je ta način hujšanja odličen, ampak nadaljujmo in bomo videli končni rezultat. Imela sem tudi že diete, pri katerih sem se po začetnem hujšanju spet hitro zredila nazaj. Je pa pozitivno, da zdaj ne čutim prav nobene lakote in hrane ne pogrešam preveč, kot je običajno pri večini drugih diet. Preprosto se mi zdi, da moje telo potrebuje manj hrane kot prej.

Tretji teden diete SlimAll (15.1. – 21. 1.)


Med obroki se že vidno pozna, da je moj tek konkretno manjši, saj to opažajo tudi drugi. Zdaj pojem veliko manj in veliko prej sem sita. Prej pogosto nisem mogla nehati jesti, po obroku pa sem redno pojedla še kakšno sladico in prigrizek. Zdaj me glavna jed že tako nasiti, da niti pomislim ne na to. Le zvečer še prigriznem kaj malega (med gledanjem filma), a to je bolj iz navade in za lastni užitek. Energija pa prav tako ne pojenja – počutim se odlično!

V četrtek sem se stehtala pred odhodom na vikend: 8,5 kg manj! To je neverjetno! Navdušena sem! Tako sem srečna, da bom vso svojo odvečno energijo takoj po tej mesečni dieti vložila tudi v šport, obljubim!

Nekateri mi pravijo, da ne verjamejo, da vmes skrivaj ne »športam«. Tudi to bo prišlo na vrsto, ampak za zdaj se želim v celoti posvetiti našemu poskusu.

Zadnji teden diete SlimAll (22.1. – 28. 1.)

FOTO: Slimall
FOTO: Slimall


Bila sem prisiljena malo zmanjšati količino čajev, saj mi jih je začelo zmanjkovati, za zadnji teden mi je ostalo le dobrih 10 vrečk, ampak glede na to, da smo želeli narediti test z 1 pakiranjem, sem vztrajala in na dan popila 1–2 vrečki čaja, sicer pa bi zagotovo že zdaj naročila novo pakiranje.

Konec koncev sem do zdaj shujšala že 8,5 kg, in tudi če bi ostalo tako, bi bila moja misija uspešna. V zadnjem tednu sem z 1–2 vrečkama čaja na dan shujšala še za dodaten kilogram in skupaj tako izgubila 9,5 kg v 1 mesecu. Prepričana pa sem, da tudi če bi zadnji teden pila čaj v priporočeni količini, ne bi bila težava preseči 10 kg, vendar tega niti ne potrebujem.

Ekipa je navdušena, nekatere sem spodbudila, da bodo tudi sami začeli dieto SlimAll. Upam pa, da sem tudi bralcem pomagala pri odločitvi. Zdaj se počutim tako dobro, da sem se vpisala na tečaj teka, hkrati pa sem naročila nov čaj, s katerim bom vzdrževala obstoječo težo, ki je zame idealna.

>> Kliknite tukaj, če tudi vi želite izgubiti kilograme s 100 % organskim čajem SlimAll <<​

Pa še beseda ali dve o ceni – do zdaj sem za diete zmetala na stotine evrov, ta čaj pa me je pravzaprav stal 1,3 EUR/dan (100 čajev v 30 dneh) oz. 40 centov na čaj, kar je pravzaprav manj, kot če naročim kavo ali čaj med malico.

Če želite tudi vi preizkusiti ta čarobni čajček, kliknite na www.SlimAll.si ali izpolnite obrazec na koncu tega članka ter ga preizkusite. Za tiste, ki ne marate naročanja po spletu, pa je na voljo tudi številka 07 600 3005, na katero sem tudi sama klicala, in poleg tega, da smo opravili naročilo, mi je prijazni operater zelo strokovno odgovoril na vsa moja vprašanja.

P. S.: Naj vas opozorim še to, da z naročilom na njihovi spletni strani (klikni tukaj) ali preko spodnjega obrazca prejmete 2 čaja (200 čajnih vrečk) za samo 49,99 EUR (38 % popusta) in še brezplačno poštnino – izkoristite jo, jaz sem jo nazadnje zamudila!
 
FOTO: SlimAll
FOTO: SlimAll



Naročnik oglasnega sporočila je DTM Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije