SPOLNE PRAKSE

Nočna v bolnišnici: ne boste verjeli, kaj so našli v danki moškega

Ne izteče se vedno tako, kot je bilo načrtovano: po spolni igri je pristal v bolnišnici.
Fotografija:  FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
 FOTO: Leon Vidic, Delo

LJUBLJANA – Koliko posegov letno zdravniki v slovenskih bolnišnicah opravijo, ker moškim ali ženskam, najverjetneje pri izvajanju spolne prakse, zaide določen predmet prek anusa ali vagine v telo oziroma črevesje? Kaj vse so zdravniki že reševali iz temnih kotičkov telesa? Kako poteka poseg?

FOTO: Twitter, posnetek zaslona
FOTO: Twitter, posnetek zaslona

Na vsa zastavljena vprašanja nam predstavnik za stike z javnostjo UKC Ljubljana ni znal ali pa ni želel odgovoriti, čeprav se na vprašanje o poteku posega verjetno lahko zelo strokovno odgovori. »Ne moremo vam podati konkretnega odgovora,« se je večkrat glasil odgovor.

Na UKC Ljubljana smo se obrnili po tem, ko je na twitterju – domnevno zaposleni v UKC – tvitnil: »Kakšen moški pa si, če ne uporabljaš malicie. Razočarani gay v lajfu. Zanimiva nočna.« Pri tem v oči bode predvsem fotografija rentgena, posnetega v Sloveniji, saj piše »slikanje«.

FOTO: Twitter, posnetek zaslona
FOTO: Twitter, posnetek zaslona

Uporabnik na družbenem omrežju ni delil le ene fotografije z »zanimive nočne«. Kaže, da slovenski moški pri izvajanju spolne prakse ne uporabljajo le stekleničk dezodoranta, temveč tudi steklenice slovenske pijače. Tako so zdravniki domnevno reševali tudi moškega, ki mu je v notranje dele telesa zašla steklenička kokte.

Kaj vse ljudje počnejo za štirimi stenami, je sicer stvar zasebnosti, a včasih kakšne bizarnosti vendarle pridejo v javnost. Nekateri zaradi poškodb pri izvajanju spolne prakse zaradi, denimo, raztrganin na debelem črevesu obležijo v bolnišnici še nekaj časa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije