DESUS

»Nobena skrivnost ni, Karl Erjavec bi rad postal premier«

Aleksandra Pivec pravi, da se bo s tem končal brutalen projekt njene zamenjave.
Fotografija: Karl Erjavec in Aleksandra Pivec FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Karl Erjavec in Aleksandra Pivec FOTO: Leon Vidic, Delo

Stranka Desus bo novega predsednika volila na izrednem volilnem kongresu, ki bo potekal z glasovanjem po pošti. Glasovali bodo od 27. novembra do 1. decembra, za predsednika kandidirata Srečko Felix Krope in Karl Erjavec, ki velja za favorita. Stranka bo 26. novembra 231 delegatom poslala glasovnice, ki jih bodo izpolnjene lahko po pošti vrnili do vključno 1. decembra. Rezultate volitev bodo javno razglasili 5. decembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Ob tej novici se je na facebooku oglasila tudi Aleksandra Pivec, ki ja zapisala, da se bo s tem kongresom zaključil dolgotrajni in brutalni projekt njene zamenjave na mestu predsednice stranke. Napovedala je, da se bliža čas odpiranja šampanjcev, saj se vrača Karl.

»Z ustoličenjem Erjavca se bo začel nov šov, ki pa ga bomo občutili vse državljanke in državljani Slovenije. To nakazujejo tudi dogodki iz preteklih dni. Karl Erjavec je bil gost tako pri predsedniku vlade kot pri Jožetu P. Damijanu, ki bi si želel postati predsednik vlade. Nobena velika skrivnost pa tudi ni, da ima to večno željo – postati predsednik vlade – tudi Karl Erjavec,« je zapisala in dodala, da se sama ne boji Erjavca, a da se ga kot kaže marsikdo. »Res, da sem zato plačala visoko ceno v obliki medijskega in političnega linča ter posledično umika z vseh političnih funkcij.«


 
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas