ZIMA OSTAJA

Ni še konec, že kmalu nova snežna pošiljka

Obeta se še vsaj 10 dni hladnega vremena.
 
Fotografija: Zapadlo bo veliko snega, napovedujejo. FOTO: Jure Eržen
Odpri galerijo
Zapadlo bo veliko snega, napovedujejo. FOTO: Jure Eržen

LJUBLJANA – Za nedeljo so pri Arsu napovedali, da bo lep zimski dan. 

Po obilnem sneženju, v katerem je snežna odeja marsikje v višje ležečih krajih krepko presegla polmetrsko znamko, se obeta vsaj 10 dni hladnega vremena.

Sneženje spet v sredo

Večina snega se bo tako obdržala, še nekoliko pa bi se lahko snežna odeja odebelila v sredo. Arso za takrat spet napoveduje sneženje, ki pa ne bo tako obilno kot v minulih dneh. Že v ponedeljek se bo po delno jasnem jutru nekoliko pooblačilo. Tudi v torek nas čaka oblačno vreme, za sredo pa je napovedano sneženje. Deževalo bo le v nižjih delih Primorske. Tam bo pihala tudi šibka do zmerna burja.

Jutranje temperature bodo v prihodnjih dneh pod ničlo, čez dan pa se bo ponekod vendarle ogrelo nad ledišče. Na Primorskem bodo namerili blizu 10 stopinj Celzija.

Dolgoročna napoved kaže na suho in hladno vreme. Manjše padavine med četrtkom in soboto še niso izključene, od nedelje naprej pa bo vreme stabilno. V četrtek bo namreč nad našimi kraji nastalo šibko območje visokega zračnega tlaka, ki pa se bo nekoliko bolj okrepilo šele v nedeljo.{twitter}
Na zahodu se jasni, nedelja bo lep zimski dan, le ponekod po nižinah bo megleno. pic.twitter.com/d5otKK5f3T
— ARSO vreme (@meteoSI) 3 February 2018
{/twitter}

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije