Predstavitvena informacija

Nakupovanje živil v spletnem supermarketu

Ljudje cenimo prosti čas, zato radi nakupujemo enostavno in priročno; tam, kjer se počutimo varno. Nakupovanje živil v udobju lastnega doma ima številne prednosti, zato se spreminjajo tudi naše nakupovalne navade.
Fotografija: FOTO: Sami Rahim
Odpri galerijo
FOTO: Sami Rahim

Tuš je s spletnim supermarketom hitrinakup.com s prevzemnimi mesti na voljo že na 22 prevzemnih mestih pred trgovinami Tuš. Tako so v času spremenjenih razmer v Tušu naredili še več za zdravje in udobje svojih kupcev.

Kupci svoj nakup iz udobja domačega naslolanjača preprosto in hitro opravijo na spletni strani hitrinakup.com. Na policah spletnega supermarketa so na voljo vsi izdelki, ki jih sicer najdejo v trgovinah Tuš. Če je kupec član Tuš kluba, lahko svojo kartico poveže s profilom v spletnem supermarketu in tako še hitreje najde želene izdelke. Po nakupu je naročilo na prevzem pred najbližjim Tuševim supermarketom pripravljeno že najpozneje 120 minut po oddaji naročila. Čas prevzema lahko kupci izberejo sami, nakupujejo pa lahko vse dni v tednu.

FOTO: Peter Irman
FOTO: Peter Irman

»Naši kupci lahko svoje nakupe po spletu opravijo preprosto in pregledno, ne da bi morali v trgovino. Navdušenje in zadovoljstvo uporabnikov sta potrditvi, da se v teh časih zelo spreminjajo naše nakupovalne navade. Nakupovanje živil v udobju lastnega doma ima številne prednosti pred nakupovanjem v fizičnih trgovinah, še posebej se to potrjuje v času spremenjenih razmer, ki smo jih imeli. Ljudje cenijo prosti čas, radi nakupujejo enostavno in priročno, tam, kjer se počutijo varno,« pojasnjujejo v Tušu, kjer v zadnjih dveh mesecih opažajo porast spletnega nakupovanja.

FOTO: Sami Rahim
FOTO: Sami Rahim

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije