Predstavitvena informacija

Najboljša ponudba za črni petek 2021: Kupite Windows 10 najceneje, za 7,25 EUR

Spet je prišel del leta, ko Keysoff za vas pripravi razprodajo ob črnem petku, ki se ji ne morete upreti.
Fotografija: FOTO: Century Genius
Odpri galerijo
FOTO: Century Genius

Če ste vse leto varčevali, da bi dobili najboljše popuste, boste svoje težko prigarane evre najbolje zapravili na Keysoffu. Z neverjetnimi popusti za Windows 10, Windows 11, Microsoft Office in druge Microsoftove izdelke je letošnja razprodaja ob črnem petku najboljša v zadnjih letih. Če hočete dobiti največje popuste na programsko opremo, morate pohiteti. Akcija je časovno omejena in se bo kmalu končala.


 

1. Posebna ponudba ob črnem petku (najnižje cene letos brez kupona)

2. Dodatni 50-odstotni popust za operacijske sisteme: BP50

Poleg Windowsa 10 Professional lahko na Keysoff.com kupite tudi druge operacijske sisteme in programe z dodatnim popustom. Kupite lahko Windows Server, Windows 10 Home ali Windows 10 Enterprise. Če hočete izkoristiti popust, uporabite kodo BP50.

3. 60-odstotni popust za paket Windowsovih operacijskih sistemov in Officeovih programov: BP60

Še višji popust vas čaka, če boste kupili paket Windowsa in Officeovih programov. Windows 10 Professional in Office 2021 Professional za samo 42,00 EUR.

Ne čakajte in še danes izkoristite to izjemno ponudbo. Glede na veliko povpraševanje ne vemo, kako dolgo bomo še imeli zaloge, zato naročite že zdaj, da pozneje ne boste razočarani, ker ste zamudili priložnost.


Naročnik oglasne vsebine je Century Genius ltd.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije