Predstavitvena informacija

Najboljša krema proti gubam po mnenju strokovnjakov (intervju)

Ob tako široki ponudbi krem proti gubam na našem trgu kupci težko dobijo informacije, katere so res učinkovite. Zato smo v vašem imenu za mnenje zaprosili strokovnjakinjo mag. Tamaro Čander, licencirano nutricionistko in avtorico priročnika 5 skrivnosti za ohranjanje mladostnega videza.
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

V Sloveniji so kreme proti gubam postale eden glavnih lepotnih trendov in nepogrešljiv kozmetični dodatek vseh dam, tako v mlajših kot v zrelih letih. Ob poplavi izdelkov pa je seveda le peščica takih, ki zares delujejo in pri katerih prodajalci za njihovo delovanje celo jamčijo.

Pozdravljeni, hvala, ker ste si vzeli čas za naše bralce. Za začetek nas zanima, kakšno je vaše mnenje o raznovrstni, če ne celo preširoki ponudbi krem proti gubam na našem trgu.


Pozdrav tudi vam, z veseljem delim svoje izkušnje z vami in vašimi bralci. Kreme proti gubam so pravi hit po svetu in tudi Slovenija glede ponudbe ne zaostaja kaj dosti.

Ker praktično ne obstaja ženska, ki ni nikoli poskusila kreme za pomlajevanje, ni presenetljivo, da so se s tem začela ukvarjati tudi podjetja, ki v preteklosti tovrstnih izdelkov niso prodajala.

Tukaj pa se po mojem mnenju pojavlja tudi glavna in največja težava, saj številna podjetja v želji po hitrem in boljšem zaslužku na trg pošiljajo kreme, ki za sabo nimajo ustreznih testov in analiz, na podlagi katerih bi lahko upravičeno trdili, da zares delujejo.

Kako pa to vpliva na stranke? Predvidevamo, da je kar nekaj takšnih, ki se »opečejo« z nakupom nepreverjenih krem in so zato nad učinki razočarane?

Absolutno! Po pogovorih z uporabnicami opažam, da jih je večina preizkusila veliko različnih krem proti gubam, saj so jih prepričale obljube proizvajalcev o neverjetnih rezultatih in so se za nakup odločile povsem impulzivno.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Najpogosteje slišim, da so bile po nakupu neustrezne kreme razočarane nad rezultati, hkrati pa besne, ker se je pogosto zgodilo, da kreme niso mogle več vrniti ali pa celo da je za prodajalci izginila vsaka sled.

Kaj torej priporočate uporabnicam, ki se zanimajo za zmanjšanje gub na obrazu, a ne želijo biti razočarane in po nepotrebnem zapravljati svojega denarja?

Vsekakor je priporočljivo, da upoštevajo mnenje strokovnjakov in da se odločijo za nakup krem proti gubam priznanih znamk, ki so specializirane za obrazno kozmetiko ter da ne uporabljajo krem »množične proizvodnje«, ki jih najdemo praktično v vsaki trgovini.

>> KLIKNITE TUKAJ in si oglejte kremo, ki zajamčeno deluje in s katero je zadovoljnih 93 % kupcev! <<

Če kako podjetje slovi po izdelavi navadnih krem ali šamponov in si lahko zato privošči financiranje množične oglasne kampanje, še ne pomeni, da ima tudi kakovostno kremo proti gubam, saj je to povsem drugo področje in o tem je treba razmišljati že pred nakupom.

Izkušnje imate z večino krem proti gubam, ki so danes na voljo v Sloveniji. Katere pa so tiste, ki so vas najbolj prepričale?

Pri takšnem priporočilu je treba upoštevati kar nekaj dejavnikov, med njimi tip kože, ceno in namen – če gre za dnevno, nočno ali kombinirano kremo, saj v tem primeru znižate strošek na pol, ker vam ni treba kupiti dveh dopolnjujočih se proizvodov.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Morda vas bo začudilo, ampak najdražjih krem (za 100 eur ali več) osebno ne priporočam, ker v večini primerov plačate zgolj znamko, ne pa boljših rezultatov.

Prav tako vam priporočam, da se izogibate najcenejših, saj imajo takšno ceno z razlogom. Raje se omejite na »zlato sredino«, kjer lahko najdete najkakovostnejšo kremo za primerno ceno.

Sama sem preizkusila precej krem proti gubam in za zdaj me je najbolj prepričala krema proti gubam PostQuam Unique 3in1 španskega podjetja PostQuam, ki se že od leta 1982 ukvarja z izdelavo vrhunske profesionalne kozmetike za vizažiste in lepotne salone po vsem svetu.

Odlično, vendar sklepamo, da vrhunska kozmetika za lepotne salone ne sodi med izdelke, ki bi si jih lahko privoščila vsaka povprečna ženska?

Kot rečeno, pri svojih predlogih absolutno upoštevam tudi ceno. Pozitivna stran kreme PostQuam Unique 3in1 niso samo dobri rezultati, ampak tudi dejstvo, da se uporablja kot dnevna in nočna krema hkrati, ter mi zato ni treba kupiti dveh, ki ju je v primeru potovanj tudi precej nadležno nositi s sabo. To kremo pa pogosto vržem kar v torbico in gre z mano povsod.


Tisto, kar bo še posebej razveselilo uporabnice v Sloveniji, pa je novica o tem, da je PostQuam prilagodil ceno za našo državo in medtem ko na njihovi uradni strani PostQuam.com ta krema stane kar 63 eur, imajo na uradni PostQuam slovenski strani akcijo, s katero za 49,99 eur dobite kar dve kremi.

Torej, če preračunamo, prejmete eno kremo za 25 eur, pa še poštnina je brezplačna. To pa je zelo ugodna cena za tako vrhunsko kremo.

Kako to, da priporočate prav to kremo proti gubam? S čim vas je posebej prepričala, razen z ugodno ponudbo, kar pa zagotovo ni bil odločilni dejavnik?

Prav imate, pri takšnem produktu zame cena vseeno ni najpomembnejši dejavnik, saj bi kot marsikatera druga ženska poskusila vse, samo da bi našla kaj, kar zares deluje.

>> Da, tudi jaz želim preizkusiti kremo z matičnim mlečkom in se znebiti gub na obrazu! <<

Jaz sem se za PostQuam dokončno odločila na podlagi rezultatov, saj kremo uporabljam tudi sama. Sodoben način življenja in neredna prehrana začneta naši koži kazati zobe že malce pred 30. letom starosti, ko začne izgubljati mehkobo in sijaj, kmalu pa se pojavijo tudi prve gubice.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Posebnost kreme proti gubam PostQuam Unique je v tem, da vsebuje vrhunske sestavine, med njimi tudi matični mleček, ki je znan kot pomlajevalna snov in eden od najbolj učinkovitih dodatkov proti staranju. Oznaka 3in1 pa pomeni, da ima krema trojno delovanje, saj zmanjšuje gube, kožo učvrsti, hkrati pa ji vrača nežnost in mehkobo.

Krema proti gubam PostQuam Unique je zmožna prodreti v globlje plasti kože in zapolniti gubice od znotraj. Tako zagotavlja veliko hitrejše in učinkovitejše delovanje kot druge kreme, ki delujejo zgolj na povrhnjici kože.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Kako hitro pa lahko opazimo delovanje kreme in kakšne rezultate lahko uporabnice pričakujejo?

Natančnih rezultatov seveda ne morem napovedati vnaprej, ker so ti odvisni od vsake posameznice, lahko pa vam zaupam, kakšne rezultate opažajo ženske v povprečju, saj smo s pomočjo obstoječih uporabnic, ki so odgovorile na anketo po uporabi svoje prve kreme PostQuam Unique (uporabljale so jo 2x dnevno, zjutraj in zvečer pred spanjem), ugotovili naslednje:
  • videz čelnih, smejalnih in marionetnih gub se ob redni uporabi lahko zmanjša do 85 %
  • primerna je kot dnevna in nočna krema, ustreza pa vsem tipom kože, saj se je izkazala tudi na najbolj občutljivi koži
  • v 62 % primerih so opazili, da je koža bolj navlažena, po nanosu kreme pa izjemno mehka in nežna na dotik
  • z dopolnilno nego (uporaba čistilnega gela in micelarne vodice PostQuam) se izjemno izboljšata tonus in struktura kože celotnega obraza.
  • po enomesečni terapiji s PostQuam Unique kremo proti gubam je kar 93 % uporabnic zatrdilo, da bodo še naprej uporabljale to kremo, saj jim ustreza bolj kot katerakoli druga
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Najlepša hvala za vašo pomoč in nasvete, za konec pa imate baje še eno darilce za naše bralce?

Hvala vam za povabilo. Drži, vsem bralcem in bralkam portala Slovenske novice ob tej priložnosti podarjam možnost, da ob nakupu kreme PostQuam vpišejo tudi svoj e-naslov in brezplačno prejmejo mojo e-knjigo 5 skrivnosti za ohranjanje mladostnega videza in preverijo, kaj drugega lahko še lahko naredijo za svoje telo in zdravo kožo.

Akcijo lahko izkoristite z naročilom na uradni spletni strani za Slovenijo www.Odstrani-Gube.si ali na telefonski številki 07 600 3005, kamor lahko tudi pokličete, če imate še kakšna dodatna vprašanja glede kreme in ponudbe.

Za bralce Slovenskih novic pa še posebna akcijska ponudba: z naročilom preko spodnjega obrazca boste prejeli akcijo 1+1 GRATIS, kar pomeni, da boste za 49,99€ prejeli 2 kremi PostQuam Unique, garancijo za rezultat, brezplačno poštnino in še moj brezplačni priročnik:

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


 
Naročnik oglasne vsebine je DTM Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije