VREME

Nad Slovenijo se je zlilo, policiste pa zalilo

Padavine bodo ponehale, pred nami so ponovno sončni dnevi.
Fotografija: Policistom so v njihovih prostorih na pomoč priskočili gasilci. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Policistom so v njihovih prostorih na pomoč priskočili gasilci. FOTO: Leon Vidic, Delo

LJUBLJANA – Ponoči so padavine zajele večji del države. Zjutraj je bilo posebej pestro v prestolnici in okolici, kjer je močno deževje še povečalo promet v prometni konici.

V Ljubljani so imeli delo s prečrpavanjem meteorne vode. Ob 7.49 so gasilci GB Ljubljana na Trdinovi ulici v Ljubljani iz kleti policijskega objekta prečrpali okoli dva kubična metra meteorne vode, poroča uprava za zaščito in reševanje.
Padavine nad Slovenijo. FOTO: Arso
Padavine nad Slovenijo. FOTO: Arso

Po napovedih vremenoslovcev bodo padavine večinoma ponehale, je pa občutno hladnejše in še shladilo se bo. Popoldne se bo ponekod že delno zjasnilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Temperature bodo od 14 do 18, na Primorskem okoli 23 stopinj Celzija.

V četrtek bodo jutranje temperature od 5 do 10, na Primorskem okoli 14 stopinj. Po večini bo sončno, v notranjosti občasno tudi zmerno oblačno. Še bo pihal veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem do 23 stopinj. V petek in soboto bo precej jasno in sveže, veter bo počasi slabel, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije