Predstavitvena informacija

Na neobičajen način do znanja nemščine

Človek, ki je zaslužen za enostavno dvotedensko formulo usvajanja nemškega jezika, se imenuje Franz Reimann. Zaradi njega imajo Slovenci priložnost, da v kratkem času usvojijo nemški jezik.
Fotografija: Reimannova metoda je postala konkurenca tradicionalnim jezikovnim šolam.
Odpri galerijo
Reimannova metoda je postala konkurenca tradicionalnim jezikovnim šolam.

Popularnost Reimannove metode raste in vse več Slovencev se hoče naučiti nemščine prav z njo.
Popularnost Reimannove metode raste in vse več Slovencev se hoče naučiti nemščine prav z njo.
Reimannova metoda je postala konkurenca tradicionalnim jezikovnim šolam, saj se postavi po robu njihovim metodam. Največja prednost je, da lahko količino gradiva, ki je nekoč na tečajih zadostovala za eno leto učenja, zdaj obvladate v kratkem obdobju.

Popularnost Reimannove metode raste in vse več Slovencev se hoče naučiti nemščine prav z njo. Že v dveh tednih se lahko prepričaš o njeni učinkovitosti ne glede na tvojo starost, izobrazbo in talent. Vendar pa se pripravi na eno neprijetno stvar. Čeprav boš opazil izraze ponosa na obrazih svojih družinskih članov, prijateljev in kolegov, ti nihče ne bo verjel, da je bilo za tako poznavanje nemškega jezika potrebnih le 14 dni!

Začni učenje zdaj in v samo 14 dneh boš opazil spremembe v vsakdanjem življenju. Toliko je dovolj, da odstraniš problem, ki se je pojavljal med komunikacijo. 14 dni je obdobje, v katerem se boš naučil dovolj, da bereš članke na spletu. 14 dni je priložnost, da vzbudiš začudenje med svojimi najbližjimi in prejmeš priznanje nadrejenih in sodelavcev.
 

Nemščine se ni težko naučiti

To, kar potrebuješ za učenje nemščine, sta volja in prava metoda učenja.
To, kar potrebuješ za učenje nemščine, sta volja in prava metoda učenja.
Ne verjemi tistim, ki trdijo, da je učenje nemščine težko, saj to ni res! Izkoristi potencial svojih možganov, saj so bili narejeni, da se prilagajajo in učijo. Ni se ti treba spraševati, ali si dovolj nadarjen, saj nadarjenost ni ključna.

To, kar potrebuješ za učenje nemščine, sta volja in prava metoda učenja. Če nimaš volje, ti ne bo koristila niti najbolj enostavna metoda. Če pa nimaš prave metode, se ne boš premaknil z začetka in boš obtičal na mestu. Nezmožnost normalnega sporazumevanja v nemščini bo postopoma ubijala tvojo voljo in padel boš v začaran krog.

Tukaj nastopi Franz Reimann! Njegova metoda te bo popeljala na pravo pot, saj v nobenem trenutku ne boš izgubil volje do učenja, metoda pa ti bo dala priložnost, da samo v dveh tednih usvojiš nemški jezik. To ti bo dalo še dodaten zagon in motivacijo, saj je metoda hitra, zabavna, učinkovita in dinamična. Ne bo si ti več treba lomiti jezika pri sporazumevanju s tujci. Počitnikovanje v tujih državah ne bo več težava.
 

Kaj je glavni problem drugih metod učenja nemščine?

Vse konvencionalne metode so zmotne glede iste stvari, saj učenje nemškega jezika naredijo veliko težje
<ul>
</ul>
Vse konvencionalne metode so zmotne glede iste stvari, saj učenje nemškega jezika naredijo veliko težje

Vse konvencionalne metode so zmotne glede iste stvari, saj učenje nemškega jezika naredijo veliko težje:
 
  • v tebi ne zbujajo želje, da se naučiš tega jezika in
  • te pripeljejo do tega, da začneš dvomiti o svojem talentu, ter
  • tako sčasoma resno vplivajo tvojo samozavest.

V vseh konvencionalnih šolah te učijo o jeziku. Ljudje se vpišejo na tečaj, da bi se učili jezika, kako ga razumeti in uporabiti. Poleg tega te na tečajih nihče ne prisili, da se sporazumevaš s tujci, ko pa se znajdeš v tem položaju, imaš blokado. Težko se spomniš besed, sestavljanje stavkov pa postane prava znanost. S to metodo se ne boš znašel v takih situacijah.

Druga zmota je ta, da nikoli ne boš obvladal tujega jezika, če ne živiš v tem govornem območju. To ni res, saj lahko začneš govoriti nemško brez napora, s pravim pristopom in dobro metodo. Če z dosedanjimi metodami učenja nisi dosegel rezultatov, tokrat usvoji nemščino z enostavnim receptom za uspeh.
 

Kakšen je recept uspeha usvajanja nemškega jezika?


Recept za uspešno usvajanje nemškega jezika je upravičeno postala metoda učenja Franza Reimanna. Uspeh ne bo izostal, saj sta za obvladanje nemščine potrebna le dva tedna. Bi se rad hitro naučil nemščine? Ne izgubljaj časa z raznimi učbeniki, saj niso bili narejeni z namenom, da se hitro naučiš nemškega jezika, in v njih ne boš našel te metode.

Metoda Franza Reimanna je popolnoma drugačna od vsega, kar je bilo videno do zdaj. Ta metoda vpliva na tvoje možgane tako, da si z lahkoto zapomnijo vse, kar je treba, nove besede pa se bodo povezovale brez težav. V trenutku in brez muke boš obvladal nemški jezik.
 

V čem je skrivnost Reimannove metode?


Franz Reimann je svojo dvotedensko formulo za avtomatično učenje nemščine poimenoval Lernelingu. Ta knjiga je edinstvena zato, ker izboljša in pospeši pomnjenje zaradi posebnega sistema učenja, ki spodbudi uporabo tvojih prirojenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezika aktivirajo le del zmogljivosti tvojih možganov, da pomnijo in ustvarjajo asociacije.
Konvencionalne metode učenja jezika aktivirajo le del zmogljivosti tvojih možganov, da pomnijo in ustvarjajo asociacije.

Konvencionalne metode učenja jezika aktivirajo le del zmogljivosti tvojih možganov, da pomnijo in ustvarjajo asociacije. Ponavadi te metode ne spodbujajo teh kognitivnih procesov, saj aktivirajo le majhen del možganskih struktur. Knjiga Lernelingu deluje drugače. Izkoristi 100-odstotno kapaciteto, ki jo imaš, vendar »drema« v tvoji podzavesti.

Preprosto povedano, dvotedenska formula Lernelingu hkrati aktivira desno in levo možgansko polovico. Jezikovni del aktivira levo, slika pa desno polovico. V takih razmerah celotni možgani delujejo 5-krat bolj učinkovito kot drugače. Rezultat tega so povečane kognitivne sposobnosti, sposobnost pomnjenja novih besed in njihovega povezovanja s slovenskimi ekvivalenti. Te asociacije so tako močne in globoko vtisnjene v spomin, da se tvoji možgani samodejno učijo novih besed.
 

Ali je učenje z Reimannovo metodo zapleteno?


Ne, saj so lekcije razdeljene na poglavja in so bile zamišljene na poseben način, da bi se možgani lahko hitreje in učinkoviteje učili. Izdelane so po principu, ki se je izkazal za najbolj učinkovitega: najprej vidiš besedo, potem pa šele dobiš razlago.

Učenje z Lernelingu bo potekalo sistematično. Že prvi dan lahko osvojiš okrog 200 besed. Večji napredek je mogoče opaziti po enem tednu, saj bo besednjak postal bogatejši in bolj raznolik. Po dveh tednih izgine psihična blokada, ki ti preprečuje, da se sporazumevaš v tujem jeziku, in začneš se tekoče pogovarjati brez kakršnih koli težav.

Količina znanja nemškega jezika te bo po enem mesecu učenja presenetila!
Količina znanja nemškega jezika te bo po enem mesecu učenja presenetila!

Količina znanja nemškega jezika te bo po enem mesecu učenja presenetila, saj ga boš tako obvladal, kot da bi se ga učil že leta. Ne izgubljaj časa z nekoristnimi večmesečnimi tečaji in inštrukcijami, enostavno naroči knjigo Lernelingu. Ta knjiga je primerna za vse, obenem pa je tudi zelo enostavna za uporabo.


ponudba je časovno omejena, zaloge pa zaradi ugodne cene hitro izginjajo. <a href=Pohiti!" img_id="970132"/>
ponudba je časovno omejena, zaloge pa zaradi ugodne cene hitro izginjajo. Pohiti!

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije