NASTOP POLITIKOV

Ministra, župana in poslanca ujeli, kako so plesali na afriško otroško pesem (VIDEO)

Ob podpisu pogodbe v Lenartu so skupaj zaplesali z vrtčevskimi otroki.
Fotografija: Ples na maroško otroško pesem. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Ples na maroško otroško pesem. FOTO: Facebook

V Lenartu so danes podpisali izvajalski pogodbi za gradnjo čistilne naprave za odpadne vode v tej občini. Gre za največjo naložbo v zgodovini občine Lenart, je ob podpisu pogodb poudaril župan Janez Kramberger, zato so jo, tako župan, simbolno podpisali kar v prostorih vrtca, »ker je projekt tudi za naslednje generacije«.

Po podpisu pogodbe za čistilno napravo je sledil kulturni program, ki so se ga med drugim udeležili minister za okolje in prostor Andrej Vizjak, župan Kramberger, direktor izvajalskega podjetja CID – Čistilne naprave Branko Potočnik, direktor podjetja Komunala Slovenske gorice Janez Belna, poslanec SDS Franc Breznik in drugi, ki so menda na željo otrok zaplesali na maroško otroško pesem A ram sam sam. Kako so se na nastopu odrezali možje v obleki, ki so sledili navodilom otrok, si lahko ogledate na spodnjem posnetku.



Sicer pa je naložba v projekt čistilne naprave ocenjena na  5,6 milijona evrov. Zgradili bodo novo centralno čistilno napravo z zmogljivostjo nekaj manj kot 5000 populacijskih enot, regulacijskim bazenom in sistemom razbremenjevanja voda. V sklopu projekta, ki mora biti zaključen najkasneje do decembra 2023, bo zgrajeno tudi nekaj več kot kilometer novega kanalizacijskega omrežja na Kidričevi ulici.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije