BOLAN

Minister Simoniti takole »bolan« hodil po Posavju (VIDEO)

Minister je po uvodnem vladnem posvetu na gradu Brežice sicer zavrnil izjavo za medije. Kot je dejal, zato, ker je bolan.
Fotografija: Vasko Simoniti. FOTO: Matej Družnik, Delo
Odpri galerijo
Vasko Simoniti. FOTO: Matej Družnik, Delo

Minister za kulturo Vasko Simoniti se je danes z vlado mudil v posavski regiji. Med drugim si je ogledal grad Pišece ter obiskal Galerijo Božidarja Jakca, so sporočili z ministrstva za kulturo. Na spletu je zakrožil posnetek ministra, ko je zapuščal grad Brežice. Novinarjem ni želel odgovarjati na vprašanja, ker se je, kot kaže, slabo počutil.

Na vprašanje novinarja je le zamahnil z roko, rekel »ne morem, sem bolan« in odkorakal do vozila, ki ga je že čakalo pred gradom.

Na ministrstvu za kulturo so kasneje na novinarsko vprašanje o tem pojasnili, da se je ministru mudilo na naslednji sestanek, medtem ko je novinar tekel proti njemu, minister pa je »z jasno zaznavnim sarkazmom dejal, da je bolan«, so pozneje zapisali pri STA. Ob tem so zatrdili, da ni bojazni, da bi bil minister pozitiven na koronavirusno bolezen. Vsi vladni predstavniki so cepljeni in so se zjutraj tudi testirali, so še dodali na ministrstvu.

image_alt
Simoniti ošabno odkorakal mimo novinarjev in jim povedal tole (VIDEO)

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije