SOOČENJE

Med oddajo udaril po Mescu: Ej, zbudi se

Predstavniki parlamentarnih strank so po odstopu premierja že vadili predvolilne govore.
Fotografija: Jelinčiču je prekipelo. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Jelinčiču je prekipelo. FOTO: Voyo.si

Po nenadnem odstopu Marjana Šarca je Uroš Slak v večerni oddaji 24ur gostil predsednike in predsednici večine parlamentarnih strank. O morebitnih novih koalicijah predstavniki ljudstva niso želeli natančno govoriti, vse skupaj pa je na trenutke spominjalo na nič drugega kot predvolilno kampanjo. Med drugim je prvaku SNS Zmagu Jelinčiču tlak dvignil koordinator Levice Luka Mesec.

Preberite tudi: Kdo s kom v posteljo: brez Šarca ali Janše med rjuhami ne gre


Jelinčiču je prekipelo. FOTO: Voyo.si
Jelinčiču je prekipelo. FOTO: Voyo.si

»Najslabša varianta za Slovenijo v tem trenutku je desna vlada, ki jo propagira gospod Jelinčič. »Jaz ničesar ne propagiram. Kaj si izmišljujete?« »Če bo mandatar Matej Tonin, je zelo jasno, kaj bo naredila (vlada, op. p). Nedavno je predstavil zakon, ki bi čez noč privatne zdravstvene ordinacije izenačil z javnimi,« se ni pustil motiti Mesec. 

Očitno pa je prvak SNS Mesca razumel, da prav njemu očita omenjeno pripravo zakona. »To je Nova Slovenija naredila. Eeeej, eeej, zbudi se!« ga je pozval s povzdignjenim glasom.

Predstavniki SDS, NSi in LMŠ so bili po Slakovih besedah prav tako vabljeni na soočenje, a pred kamere niso želeli stopiti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije