Predstavitvena informacija

Letna naročnina na Slovenske novice se splača

Zagotovite si 20 % popusta in zajamčeno ceno časopisa vse leto 2022 ter se izognite vsakomesečnemu plačevanju položnic.
Fotografija: FOTO: Delo
Odpri galerijo
FOTO: Delo

Naročnike Slovenskih novic tudi letos vabimo, da si že zdaj zagotovite celoletno prejemanje najljubšega časopisa v prihodnjem letu in si olajšate plačevanje naročnine. Ob enkratnem plačilu letne naročnine vam ponujamo precejšen prihranek na letni ravni, ki bo optimiziral vaš proračun v prihodnjem letu.

Zavedamo se, da v tej novi realnosti vaša naročnina ni samoumevna, in cenimo, ker podpirate naše medije. Verjemite, da je to za nas velika zaveza in da se vsakodnevno trudimo, da vam prinašamo preverjene, objektivne informacije, ki vam pomagajo oblikovati realnejša mnenja, obenem pa vam ponujamo dovolj razvedrilnih vsebin in pravih zgodb, s katerimi popestrimo vaš vsakdan.

FOTO: Delo
FOTO: Delo

 

Ponudba ob plačilu letnih naročnin za leto 2022

V preglednici vam predstavljamo vrednosti letnih naročnin in vaših prihrankov pri plačilu letne naročnine za leto 2022.

FOTO: Delo
FOTO: Delo


DIGITALNI PAKETI – najugodneje za letne plačnike

Vsem plačnikom letnih naročnin omogočamo posebne ugodnosti pri hkratnem plačilu tiskanega časopisa in pripadajočega digitalnega paketa. Letni plačniki tiskanih Slovenskih novic za najmanj 5 dni v tednu imate digitalni paket na voljo za 18 evrov za vse leto. Letni plačniki Nedeljskih novic imate možnost hkratnega nakupa digitalnega paketa Slovenske novice za 72 evrov za vse leto.


Dodatna ugodnost ob plačilu letne naročnine

Vse fizične osebe, ki bodo poravnale letno naročnino, ste upravičene do 30 % popusta pri naročilu malih oglasov ali osmrtnic.


Več o ponudbi

Celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani info.delo.si/cenik-letne. Ponudba velja za obstoječe in nove naročnike, ki boste letno naročnino za leto 2022 plačali do vključno 15. 12. 2021. Cene vključujejo 5 % DDV za tiskane in digitalne edicije.

*Prihranki so izračunani glede na ceno tiskanega časopisa v prosti prodaji za obdobje od 1. 1. 2022 do 31. 12. 2022. V prihrankih izračunane vrednosti vključujejo končne višine popustov, vsi drugi popusti, ki izhajajo iz naročniškega razmerja, se izključujejo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije