Predstavitvena informacija

Kupite sistem Windows 10 po ugodni ceni 6 EUR

Microsoft je sporočil, da bo najnovejši operacijski sistem Windows 11 na voljo od 5. oktobra naprej. Poleg tega je sporočil, da bo Windows 11 nameščen na vseh novih računalnikih po 5. oktobru, za vse obstoječe računalnike s sistemom Windows 10 pa bo na voljo brezplačna nadgradnja.
Fotografija: FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images

Nadgradnja bo potekala postopoma, prioriteto pa bodo imeli najnovejši računalniki. Čeprav ima Windows 11 stroge zahteve glede strojne opreme računalnikov, bo na vsakem računalniku mogoče brezplačno nadgraditi Windows 10.

To je odlična priložnost, da dobite Windows 10 po ugodni ceni. Keysoff ponuja izjemno ugodne cene za Windows 10 in druge Microsoftove izdelke, kjer lahko dobite originalnega za samo 8 evrov. Kupite sistem Windows 10 zdaj in počakajte na nadgradnjo na Windows 11.


 

Posebna cena – brez kod za popust


Izberite najbolj priljubljeno programsko opremo in sistem, ki bosta popeljala vašo storilnost na novo raven.  

40 % POPUSTA za Windows, koda za popust: BFS45

 

58 % POPUSTA za druge izdelke, koda kupona: BFS58

 

Posebna cena za računalniška orodja

  
Nakupovanje na Keysoff ne bi moglo biti preprostejše. Kmalu po naročilu boste prejeli e-sporočilo s ključi svojih izdelkov in ne bo vam treba čakati več dni. Če imate kakršnokoli vprašanje, vam ponujajo hitro in izčrpno pomoč, ki jo potrebujete.

Če se pojavijo težave ali imate samo vprašanje, vam je 24 ur na dan na voljo podpora strankam z besedami in dejanji. Če imate kakršnekoli težave, nam pošljite e-sporočilo na naslov service@Keysoff.com.
 
 

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v 1 odstotku primerov.
 

Naročnik oglasne vsebine Century Genius LTD

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije