OBREGNIL SE JE

Ko Šarec udari po mizi: Vsak naj pometa pred svojim pragom«

Objavljeno 24. avgust 2019 16.32 | Posodobljeno 24. avgust 2019 22.16 | Piše: STA, M. U.

Predsednik LMŠ je na današnjem srečanju članov stranke poudaril, da imajo še več volje za delo kot ob ustanovitvi. 

Marjan Šarec, predsednik vlade. FOTO: Uroš Hočevar
VOLČJI POTOK – Predsednik LMŠ Marjan Šarec je na današnjem srečanju članov stranke poudaril, da imajo še več volje za delo kot ob ustanovitvi. Med izzivi, ki so pred vlado, je izpostavil predvsem sprejetje proračuna. Obregnil se je tudi ob izjave predsednikov drugih strank go LMŠ, saj bi, kot je dejal, bili uspešnejši, če bi pometali pred svojim pragom.

Spomnil je, da so jim ob začetku vladnega mandata napovedovali hiter propad, po skoraj enem letu pa so še vedno tukaj s še več volje in energije za delo. »Bolj kot nam mečejo polena pod noge, višje jih preskakujemo,« je pred zbranimi poudaril Šarec.

Kritičen je bil tudi do nekaterih kritičnih izjav predsednikov drugih strank na njihov račun. Te po oceni Šarca kažejo, da se več ukvarjajo z LMŠ kot sami s sabo. »Vsak naj pometa pred svojim pragom, pa bomo vsi bolj uspešni,« je dodal ob tem.
»Vsak naj pometa pred svojim pragom«


V izjavi za medije pa se je Šarec obregnil tudi ob govorice o predčasnih volitvah. Kot je dejal, se do teh ne pride tako hitro. Poleg tega pa o predčasnih volitvah ne razmišlja, ker za to nima časa, je izpostavil.
Deli s prijatelji