BREZ OBROČKA

Kje je poročni prstan Roberta Goloba? (FOTO)

Se je predsednik vlade ločil?
Fotografija: Robert Golob in Janez Janša v studiu 24ur Zvečer. FOTO: Pop TV, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Robert Golob in Janez Janša v studiu 24ur Zvečer. FOTO: Pop TV, zaslonski posnetek

V petek, tik preden je nastopil volilni molk, sta se pred nedeljskim referendumskim trojčkom na komercialni televiziji soočila predsednik vlade Robert Golob in predsednik opozicijske SDS Janez Janša.

Golob v Pragi ni nosil prstana. FOTO: David W Cerny, Reuters
Golob v Pragi ni nosil prstana. FOTO: David W Cerny, Reuters

Medtem ko sta politika soočala svoja mnenja, nam je padlo v oči še nekaj drugega. Opazili smo, da na levi roki predsednika vlade manjka poročni prstan. Kdaj ga je snel, še ni popolnoma jasno, smo pa med brskanjem po fotografijah odkrili, da ga je konec septembra še nosil, medtem ko ga na fotografijah, ki so nastale oktobra, ni več. Z vprašanji, ali se je predsednik vlade ločil, smo se obrnili na stranko Gibanje Svoboda. Če prejmemo odgovor (v preteklosti Golob ni želel odgovarjati na vprašanja, ki so se nanašala na njegovo zasebnost), ga bomo seveda objavili.

Govorice, da v njegovem zakonu škripa, so se prvič pojavile že v času kampanje za parlamentarne volitve. Golob je takrat večkrat povedal, da ne misli odgovarjati na vprašanja, ki se nanašajo na njegovo družino in zasebno življenje.

Golob je konec septembra na roki še nosil poročni prstan. FOTO: Leon Vidic
Golob je konec septembra na roki še nosil poročni prstan. FOTO: Leon Vidic

Podobno skrivnostna je o svojem zasebnem življenju tudi njegova tesna sodelavka – podpredsednica stranke in predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije