VODJA KABINETA PREDSEDNICE REPUBLIKE

Kdo je ženska, ki je prišla s Pirc Musarjevo k Pahorju? Fotografija razkriva ...(FOTO)

V predsedniški palači sta se srečala odhajajoči predsednik in novoizvoljena predsednica, ona pa ni prišla sama.
Fotografija: Odhajajoči predsednik republike Borut Pahor se je sestal z novoizvoljeno predsednico republike Natašo Pirc Musar in novo vodjo kabineta predsednika republike. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Odhajajoči predsednik republike Borut Pahor se je sestal z novoizvoljeno predsednico republike Natašo Pirc Musar in novo vodjo kabineta predsednika republike. FOTO: Leon Vidic, Delo

Prvo srečanje med predsednikom republike Borutom Pahorjem in novoizvoljeno predsednico Natašo Pirc Musar je bilo »prisrčno in ljubeznivo«. To sta po srečanju izjavila za medije. Pogovor je potekal za zaprtimi vrati, predvsem o procesu Brdo-Brioni, nestalnem članstvu Slovenije v varnostnem svetu in o poti v tujino, ki bi jo lahko nova predsednica izbrala za svojo prvo. Oči javnosti pa so bile usmerjene tudi v žensko, ki je prišla v predsedniško palačo skupaj s Pirc Musarjevo.

Po pisanju Dela, je Pirc Musarjevo spremljala odvetnica v odvetniški pisarni Pirc Musar & Lemut Strle Ula Tomaduz, ki naj bi postala tudi vodja kabineta predsednice republike.

image_alt
Prvo srečanje Pahorja in Pirc Musarjeve: Katero državo bo najprej obiskala, se bosta odločila skupaj

Novoizvoljena predsednica bo obveznosti prevzela 23. decembra. Aktualna vodja kabineta predsednika republike pri Borutu Pahorju Alja Brglez bo po pisanju Dela s Pahorjem ostala tudi po preteku mandata.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije