Predstavitvena informacija

Kako v 7 minutah do 7000 evrov?

Ko se zima poslovi, je spet čas za vse vrste opravil: delo na vrtu, urejanje okolice, spomladansko čiščenje ter prenovo bivalnih površin, pa če živimo v stanovanju ali hiši. To je precejšen finančni zalogaj. A visoki zneski naj vas ne odvrnejo od tega, da stopite v akcijo.
 
Fotografija: FOTO: Hanohiki Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Hanohiki Getty Images/istockphoto

Se vam je pokvaril pomivalni stroj, želite preurediti kuhinjo, zamenjati ploščice v kopalnici, posodobiti dnevno sobo in poležavati na udobnem novem kavču? Prenova bivalnih površin ali naložba v stanovanjsko opremo vas lahko krepko udari po žepu, če nimate jasnega finančnega načrta ali vaše želje presegajo vaše zmožnosti.
 
Katere so ovire pri jemanju kredita?
V takšnih primerih mnogi posežejo po kreditih, a od vloge do odobritve lahko mine tudi več mesecev. Medtem se zamenjajo letni časi in po čakanju na kredit je v primeru prenove stanovanja ali hiše zopet treba čakati še na ugodne razmere, v katerih lahko proces teče nemoteno. Dela stojijo, mi pa smo do zadnjega na trnih, če jih bomo sploh uspeli zagnati.

FOTO: Antonioguillem Getty Images/istockphoto
FOTO: Antonioguillem Getty Images/istockphoto

Kako do hitre rešitve?
Zagato vam olajša veliko krajša in preprostejša pot do sprememb. Gotovinski kredit namreč lahko po novem sklenete že v le 7 minutah! Addiko bank vam ponuja možnost, da vse podatke izpolnite na spletu; vse, kar potrebujete, sta osebni dokument in povezava na internet. Pri tem ni pomembno, če ste zaposleni za določen ali nedoločen čas; če imate pri njih odprt račun ali ne.
 
Do 7000 evrov takoj!
Addiko bank vam bo v kratkem času izplačal gotovinski kredit v višini do 7000 evrov. Vse, kar morate storiti, je, da v spletnem kalkulatorju izberete višino kredita ter višino zneska, ki ste ga zmožni odplačevati na mesec. Po prijavi v obrazec, ki vam bo prihranila veliko časa in zagotovila hitro uresničitev vaših želja, boste pogodbo o sklenitvi kredita prejeli na dom. Ste celo zimo sanjali o menjavi parketa in pohištva v spalnici? Zbudite se, pomlad je tu in od uresničitve sanj vas loči le nekaj klikov! 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije