VOŠČITE

Kako objaviti brezplačno e-čestitko

Objavljeno 04. oktober 2013 17.20 | Posodobljeno 04. oktober 2013 17.30 | Piše: R. S.

Izkoristite možnost brezplačne objave voščila svojemu bližnjemu.

Izkoristite novost na portalu Slovenskenovice.si in objavite čestitko, s katero boste razveselili svojega bližnjega. Oznanilo prek našega portala bo lahko videlo prek 300 tisoč Slovenk in Slovencev, kolikor smo našteli naših uporabnikov.

Objava čestitke je brezplačna.

Kako objaviti čestitko? Vzelo vam bo le nekaj minut.

1. Če na Slovenskenovice.si še nimate uporabniškega imena, se morate registrirati. Registracija je brezplačna in vam med drugim ponuja možnost komentiranja in sodelovanja v nagradnih igrah.

image

V obrazec, ki se vam bo odprl v novem oknu, vpišite svoj e-poštni naslov in geslo. Če želite, lahko dopišete še pravo ime, vzdevek in druge podatke, ki vam bodo prišli prav, na primer pri sodelovanju v nagradnih igrah ali pri komentiranju člankov.

V svoj e-poštni predal boste dobili potrditveno sporočilo s povezavo, ki jo morate potrditi. S tem ste se uspešno registrirali na naš portal.

2. Kliknite na povezavo Oddaj čestitko tudi ti. Med drugim jo najdete tudi na naslovnici, v sklopu modula, ki prikazuje zadnje vnešene čestitke. Če dobite obvestilo o napaki, niste prijavljeni v portal (prijavite se ali registrirajte).

image

3. V polja vpišite ustrezne podatke, od nagovora do besedila čestitke, podpisa ... Ne pozabite na fotografijo slavljenca. Na voljo vam je nekaj predlog za različne priložnosti, od porok, rojstnih dnevov, rojstva otroka ali ljubezenskih sporočil. 

image

4. Izberite gumb Pošlji. Čestitko bo prejelo uredništvo v presojo in jo objavilo najkasneje v 48 urah. Potrudili se bomo, da na objavo ne boste čakali več kot eno uro (v delovnem času uredništva). 

5. Če vam je voščilo všeč, vas vabimo, da nanj opozorite tudi prijatelje ali znance na facebooku in twitterju. Na strani z vašo čestitko boste našli gumba, prek katerih boste svojo čestitko lahko oznanili na družabnih omrežjih.

Če imate med postopkom težave, nam pišite na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Deli s prijatelji