Jutri ne zamudite novega Baldrijanka: krajšal vam bo čas v dnevih izolacije

Sobotna izdaja Slovenskih novic drugič s prilogo Baldrijanko: kvizi, uganke, zanimivosti, napotki, križanke, pobarvanka in izobraževalne vsebine za kratkočasenje v samoizolaciji.
Fotografija: Branje bo zanimivo za vso družino. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Branje bo zanimivo za vso družino. FOTO: Getty Images

Baldrijan, pravijo mu tudi zdravilna špajka, mačja trava, vražji bič, je trajna zel, iz katere izdelujejo znamenite baldrijanove kapljice. Uporabljali so jih že stari Rimljani in Grki. Tudi farmacevti priznavajo, da zel baldrijan pomirja, sprošča, deluje blagodejno.

Takih – blagodejnih – naj bi bilo tudi dodanih osem strani v sobotnih Slovenskih novicah, namenjenih družinam. »Proti svoji volji smo ujeti med stene stanovanj, hiš. Hočeš nočeš se nam dogajajo stiske, malodušja, apatije, prepiri, Baldrijanko je tu, da jih prežene, da pomaga odgnati dolgočasje, da se ure ne vlečejo kot dnevi«, je našo novo prilogo pospremil odgovorni urednik Novic Bojan Budja.

V sobotnem Baldrijanku, ki bo brezplačno priložen Slovenskim novicam, bo vsakdo našel nekaj zase, najmlajši in najstarejši v družini, gospodinjstvu. Preganjal vam bo dolgčas, tesnobo, stiske, z njim vam bodo ure v izolaciji krajše, predvsem pa pestrejše, prijetnejše. Kolikor so pač lahko v teh težkih časih. Dokler bodo trajali, bo Baldrijanko vaš novi spremljevalec. Nemara pa ga celo vzljubite tako, da bo postal nepogrešljivi del naše velike družine. Ocenite ga in nam pišite, časopis delamo za vas, drage bralke in bralci.

V tokratnem Baldrijanku poiščite:

  • Velik izbor križank in ugank za vso družino.
  • Vstopite v čarobni svet gledališča in ustvarite svojo gledališko predstavo kar v domači dnevni sobi.
  • Dejstva o hobotnicah, ki jih morda niste vedeli.
  • Praznična miza za praznično vzdušje.
 
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije