IZ KARANTENE

Javil se je mali Kris in sporočil pomembno novico (VIDEO)

Kris se je s staršema v času pandemije vrnil iz Los Angelesa.
Fotografija: Mali Kris se vrača na terapije. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Mali Kris se vrača na terapije. FOTO: Facebook

Potem ko se je Slovenija sredi marca dobesedno ustavila, se je malemu Krisu s staršema uspelo vrniti v Slovenijo. Deček, ki je v dobrodelni akciji združil vso Slovenijo, je marca zaključil zdravljenje v ZDA in prekinil jemanje dodatnih zdravil ter se z zasebnim letalom vrnil v domačo karanteno. Veselje je bilo takrat nepopisno, so pa morali zaradi koronavirus prekiniti vse terapije.

Očitno bo rahljanje ukrepov spremenilo tudi to dejstvo, saj se malček vrača pod budno oko terapevta. Njegova starša sta objavila simpatičen posnetek in zapisala:

»Tako jaz pridno pospravljam zaloge velikonočnih jajčk in hkrati skrbim za kondicijo, saj sem končno začel z obiskovanjem fizioterapij. Jaz sem malo manj srečen, mama in tata pa zelo!«

Za Krisa Zudicha je lani zbirala donacije vsa Slovenija. Njegova zgodba je tako ganila Slovence in Slovenke, da mu je uspelo zbrati neverjetnih 3,7 milijona evrov. Kris se je rodil s spinalno mišično atrofijo. Za zdravljenje, ki je mogoče le v ZDA, pa je družina potrebovala več kot dva milijona evrov.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije