OSTRA

Jadranka Juras »sesula« nekdanjega ministra

»To, kar se dogaja, je že zdavnaj preraslo v politično manipuliranje in nabiranje političnih točk pri bazi dokaj zvestih volilcev, ki imajo za vsako težavo enako rešitev – nočemo jih, zatorej eliminirajmo jih.«
Fotografija: Jadranka Juras. FOTO: facebook
Odpri galerijo
Jadranka Juras. FOTO: facebook

»SLS kot kaže, ne bo zamudil nobene priložnosti, da se ne bi vzdignil kot feniks iz naftalina. Pri tem ne bo zamudil nobene priložnosti, da bi žalil in diskreditiral ljudi, ki niso njihovi potencialni volilci,« začenja svojo javno objavo, objavljeno po sobotnem shodu kmetu, ki so protestirali zaradi napadov zveri na rejne živali, Jadranka Juras. Znana slovenska pevka in zagrizena borka za pravice živali verjame, da gre za politično manipuliranje in nabiranje političnih točk.


V svojem zapisu je obračunala tudi z nekdanjim predsednikom SLS, ki je v letih 2012–2013 sedel na ministrskem stolu, danes pa je evropski poslanec, Francem Bogovičem. »Bogovič že v času ministrovanja ni pokazal nobenega občutka glede vprašanja živali, vem iz prve roke, sem sedela z njim za mizo, ko je bil odprt zakon o zaščiti hišnih živali. Kaj občutka, nobenega interesa ali znanja. Za njega je žival vredna zgolj toliko, kolikor od nje lahko zasluži,« navaja. Dodaja, da je, odkar je evropski poslanec, postal »še malo bolj predrzen in aroganten, ter je za ljudi, ki ne jemo živali, rekel, da se pasemo (torej tudi do ljudi očitno nima občutka, razen, če ne prinašajo koristi)«.

Njeno celotno objavo lahko preberete spodaj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije