Predstavitvena informacija

Izpolni vse športne želje, z brezplačno dostavo, v Decathlonu

Najboljše športne ideje za božična in novoletna darila te čakajo na prenovljeni strani decathlon.si.
Fotografija: Prenovljena spletna trgovina Decathlon ponuja opremo za vse športe. FOTO: Decathlon
Odpri galerijo
Prenovljena spletna trgovina Decathlon ponuja opremo za vse športe. FOTO: Decathlon


Božični čas je najlepši v letu; poln obdarovanja, ljubezni, druženja s prijatelji in družino, kuhanega vina. Lahko pa je tudi stresen, še posebej ko iščemo darila – opravilo, s katerim marsikdo odlaša do zadnjega trenutka. Zagotovo se skoraj vsi tvoji prijatelji ukvarjajo s kakšnim športom (da, tudi šah je šport, prav tako balinanje). Razveseliš jih lahko z enim od tisočev artiklov z naše spletne strani. Tistim, ki pa še niso športniki, a potrebujejo le malce motivacije, pa lahko pomagaš z idejami za novoletne zaobljube, ki bodo držale kaj več kot kakšen teden, tako da jim predlagaš kak šport ali aktivnost.

FOTO: Decathlon
FOTO: Decathlon

Na naši prenovljeni spletni strani decathlon.si najdeš tisoče različnih artiklov tudi za športe, za katere nisi niti vedel, da so športi, a so, prav tako kot vsem nam znani nogomet, rokomet, košarka ali fitnes. V našem naboru lahko najdete izdelke tudi za športe, za katere ste morali najprej poguglati, da ste ugotovili, kaj so, kot sta padel ali dvoranski hokej. Seveda pa imamo še dobro novico – za vse nakupe, ki jih boste opravili v zadnjem trenutku na spletu, vam Decathlon do 31. 12. krije stroške pošiljanja.

Športna oprema je odlično darilo, ki bo poskrbelo za mnoge užitke. FOTO: Decathlon
Športna oprema je odlično darilo, ki bo poskrbelo za mnoge užitke. FOTO: Decathlon

Zagotovo poznaš naše Passionove blagovne znamke, kot sta Quechua za planinarjenje in treking ali Kipsta, ki pokriva skupinske športe. V Decathlonu najdeš več sto Passionovih blagovnih znamk, vsaka pokriva svoj šport, skupno pa jim je to, da jih razvijajo naši strokovnjaki in športni navdušenci v naših centrih za razvoj po vsem svetu. To so izdelki, ki jih odlikujejo izjemne tehnične značilnosti, mnoge inovacije in neponovljiva cena. Tako na primer lahko koga, ki uživa v planinarjenju, razveseliš z inovativnim nahrbtnikom Quechua NH 10 s kar 10-letno garancijo za samo 2,99 EUR, komu, ki je zaljubljen v morje, pa lahko pod jelko postaviš našo inovativno masko Easybreath, da bo lažje pričakal poletje.

Še ena izmed prednosti Decathlona, ki si jo zagotovo opazil, je, da so artikli vseh sezonskih športov dostopni vse leto po enakih, najnižjih cenah. Če zimske mesece preživljaš v toplih krajih, lahko vse potrebno najdeš v naših trgovinah v Ljubljani, Mariboru, Celju in na spletni strani decathlon.si. Nihče si ne želi raziskovati Karibov v zimskih hlačah. Decathlonovci to zelo dobro vedo, zato te pripravljeni pričakujejo s celotnim asortimentom za najbolj vroče tropske avanture; z maskami za potapljanje, parei, kopalkami in brisačami. 

Ko bo nakup daril za prijatelje in družino (morda celo kakšna malenkost zate) za tabo, novoletne zaobljube napisane, praznične slaščice pa že pozabljene, te čaka naslednje presenečenje: Decathlon je nedavno lansiral program zvestobe Decathlon Team, v katerem se vse, kar si nakupil med prazniki, zbira v nagradne medalje, ki jih vidiš, če se registriraš na decathlonteam.si. Zbrane medalje lahko izkoristiš za športno ponudbo, ki jo najdeš v vseh mestih po Sloveniji, bodisi za samostojen trening v fitnesu, uro joge, lahko pa jih deliš s prijatelji in rezerviraš dvorano za skvoš ali nogomet. Decathlon Team je tu, da te podpre pri novoletnih zaobljubah ali spoznavanju novega športa, o katerem razmišljaš že dalj časa. 

A da ne bomo samo govorili, je najbolje, da klikneš na decathlon.si in se prepričaš o naši ponudbi ter novostih, saj se božič hitro približuje.

Pozdrav od modrega, športnega dedka Mraza.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije