Predstavitvena informacija

Izkoristite priložnosti za nakup poslovnih prostorov in stavbnih zemljišč po Sloveniji

Slovenski nepremičninski trg predstavlja razmeroma stabilne naložbe, ki jih bodo tudi v prihodnosti spodbujale ugodne splošne socialnoekonomske okoliščine, predvsem nizke obrestne mere, široka dostopnost kreditov, gospodarska rast ter rast zaposlenosti in plač.
Fotografija: FOTO: DUTB
Odpri galerijo
FOTO: DUTB


Ugodne razmere spodbujajo nov investicijski in gradbeni cikel po vsej Sloveniji, saj povpraševanje še vedno rahlo presega ponudbo.
Družba za upravljanje terjatev bank ponuja priložnosti tako za nakup stanovanjskih kot poslovnih nepremičnin. Na voljo so stanovanja, nedokončani poslovni prostori, stavbna zemljišča in gospodarski objekti. Preverite ponudbo izpostavljenih nepremičnin in spremljajte celotno ponudbo na tej povezavi ter preverite izpostavljene lokacije.
 
Primorska regija
 
Koprska vrata
Nov poslovno-stanovanjski kompleks Koprska vrata ima urejene prometne povezave in povezavo z javnim prevozom. V bližini so otroški vrtec, šola, banke in trgovine. Stanovanjske enote v višjih nadstropjih ponujajo večje terase z izjemnim razgledom na mesto. Moderna arhitekturna zasnova kompleksa ponuja stanovanja za bivanjske in počitniške namene. Kmalu bo na voljo le še nekaj stanovanj, ki se v prvi fazi niso prodala, zato ujemite priložnost in ne zamudite e-dražb od septembra naprej. Več informacij na tej povezavi.

https://www.delo.si/novice/slovenija/investicijske-priloznosti-za-nakup-poslovnih-prostorov-in-stavbnih-zemljisc-po-sloveniji-218817.html

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije