PREISKALI VELIKO OBMOČJE

Ponoči neuspešna akcija za pogrešano 47-letnico, zjutraj pa se je vrnila domov

Dogajalo se je v novogoriški občini.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: GRS Tržič 
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: GRS Tržič 

Ob 21.47 so na območju Biljenskih gričev (občina Šempeter - Vrtojba) pripadniki ZRPS Severnoprimorska in KZS Skupina 5 nudili pomoč policiji pri iskanju pogrešane osebe. Te niso našli, so zjutraj zapisali na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. Iz novogoriške policijske uprave pa so zdaj sporočili, da se je 47-letna pogrešanka vrnila domov.

Policija je sporočila, da so se domači obrnili na policijo, ker je 47-letnica odšla na trimstezo, a se ni vrnila domov. Še prej so jo sami iskali in pri tem našli njeno osebno vozilo, parkirano na makadamskem parkirišču pri trimstezi v Vrtojbi.

Policisti so pogrešanko zaman skušali priklicati po telefonu. Zvečer je stekla iskalna akcija pod vodstvom PP Nova Gorica (skupno okoli 20 ljudi). Med drugim so bile pregledane prehodne poti na trimstezi do Sv. Ota iz smeri Šempetra in iz Vrtojbe in Biljenskih gričev. Policisti in reševalci z reševalnimi psi so pregledali ulice ob trimstezi v Vrtojbi ter poti do Bazare in zaselka Kemperšče in jo iskali tudi na poteh iz Bazare v smeri Stare Gore, na hribu Mark in v zaselku Liskur v Rožni Dolini pri Novi Gorici.

Iskanje so pozno zvečer prekinili, danes ob 6.51 pa so svojci policijo obvestili, da se je ženska zjutraj sama vrnila domov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije