DELO

Iščete delo? Sprostilo se bo pomembno delovno mesto

Plača do 4400 evrov bruto.
Fotografija: FOTO: Aleš Černivec
Odpri galerijo
FOTO: Aleš Černivec

LJUBLJANA – Danes se bo iztekel rok za prijavo na natečaj ministrstva za notranje zadeve za mesto generalnega direktorja policije. Izbrani kandidat bo na tem mestu nasledil Marjana Fanka, ki se je prejšnji mesec upokojil, kot vršilec dolžnosti pa to funkcijo zdaj opravlja Simon Velički.

Z ministrstva za javno upravo so sporočili, da so do srede prejeli eno prijavo.

Ministrstvo za notranje zadeve je javni natečaj objavilo 15. februarja na spletnih straneh ministrstva za javno upravo.Prijavi je treba predložiti tudi vizijo prednostnih nalog policije, v kateri mora kandidat pojasniti, kako bi prispeval k razvoju policije, zlasti z opredelitvijo prednostnih ciljev dela, aktivnosti za njihovo doseganje in merljivih kazalnikov realizacije le-teh.

Kateri kandidati izpolnjujejo pogoje in so primerni za položaj generalnega direktorja, bo ugotavljala posebna natečajna komisija. Izbrani kandidat bo imenovan na položaj generalnega direktorja policije za dobo petih let, so še zapisali v javnem natečaju.

V skladu z zakonom o organiziranosti in delu v policiji sicer generalnega direktorja policije imenuje in razrešuje vlada na predlog ministra.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije