BELI ŠUM

Imamo poslanko, ki se zna pogovarjati z duhovi

Nataša Sukič je menda komunicirala s pokojno mamo in pokojnim kvantnim fizikom.
Fotografija: Nataša Sukič je bila leta 2014 tudi kandidatka za ljubljansko županjo. FOTO: Roman Šipić, Delo
Odpri galerijo
Nataša Sukič je bila leta 2014 tudi kandidatka za ljubljansko županjo. FOTO: Roman Šipić, Delo

LJUBLJANA – Če ne bi postala poslanka, njena zasebnost niti ne bi bila zanimiva za javnost, a Nataša Sukič (Levica) ima nadvse razburljivo preteklost. Naučila se je namreč komuniciranja z umrlimi.

Sukičeva je, kot poroča Svet24, v preteklosti medijem že razkrila, da se je pogovarjala s pokojno mamo in pokojnim kvantnim fizikom, kar naj bi bil zanjo dokaz, da je komunikacija z umrlimi mogoča. Da umrli slišijo nas žive, naj bi dejala Sukičeva v intervjuju za revijo Misterij. »Stvar je zelo preprosta. Zastaviš vprašanje, počakaš na odgovor,« je menda takrat povedala. Odgovor pa naj bi tudi dobila, in sicer v obliki zgoščenih frekvenc oziroma belega šuma.

V javnosti je poznana tudi lahkotnejša podoba nekdanje ministrice za finance Mateje Vraničar Erman, ki je bila v času ministrovanja članica newagevskega društva Zdrava atmosfera.

Nekdanji ministrici je spiritualni odnos do življenja, kot kaže, prinesel dovolj moči in znanja, da se je na visokem ministrskem stolčku obdržala do konca mandata. Kako bo polje duhovnosti znala izkoristiti Sukičevo, bo pokazal čas, saj je v državni politiki novinka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije