NAGRADNA IGRA

Gremo navijat za naše!

Murska Sobota 2. junija gosti festival vina, kulinarike in nogometa. Morda boste prav vi med srečneži, ki jih bomo s sabo vzeli zastonj.
Fotografija: Držimo pesti za našo reprezentanco! Foto: Oste Bakal
Odpri galerijo
Držimo pesti za našo reprezentanco! Foto: Oste Bakal

LJUBLJANA – Ozračje pred največjim nogometnim, vinskim in še kulinaričnim dogodkom v Evropi se vse bolj stopnjuje. V Sloveniji gostimo letos namreč 5. evropsko prvenstvo vinarjev v nogometu, imenovano VinoEuro 2018! Slovenska vinska reprezentanca v nogometu je doslej že trikrat osvojila ta laskavi naslov evropskih prvakov. Tudi zato je bila Zvezi vinarjev - Vinski reprezentanci Slovenije zaupana izvedba bližajočega se prvenstva. Predtekmovalni boji bodo potekali v dveh skupinah, v Goriških brdih in Mariboru, zaključni pa v Beltincih ter Športnem parku Fazanerija v Murski Soboti.

V nagradni igri je možno sodelovati tudi prek spleta. Sledite povezavi.

V sklopu zaključnih bojev bo tudi 1. VinoEuroFestival, ko bodo obiskovalci uživali v odličnih vinih in kulinariki. Poleg slovenskih vin in kulinaričnih dobrot se bodo predstavili še vinarji in člani vinskih nogometnih reprezentanc gostujočih Avstrije, Češke, Italije, Madžarske, Nemčije, Portugalske in Švice. Obiskovalci bodo spoznali pahljačo vrhunskih vinarjev ter gostincev, s tem pa okusili več kot 200 odličnih vin ter odlične jedi. Festival bo obogaten s pestrim zabavnim in glasbenim programom.

Tajnik reprezentance Jure Veber ter vinarja Danilo Steyer in Stojan Ščurek Foto: Špela Ankele
Tajnik reprezentance Jure Veber ter vinarja Danilo Steyer in Stojan Ščurek Foto: Špela Ankele

V soboto, 2. junija, med 11. in 21. uro bo v murskosoboškem Športnem parku Fazanerija moč uživati tudi ob vrhunskih športnih (nogometnih) užitkih, saj bosta tisti dan potekala tako tekma za 3. mesto kot veliki finale.

A tudi to pot smo vam, drage bralke in bralci Slovenskih novic, močno olajšali pot do Murske Sobote. V partnerstvu Slovenskih novic in Slovenskih železnic smo namreč ponovno, samo spomnimo se lanskega očarljivega popotovanja z vlakom do prekmurske prestolnice, v okviru našega Potovalnega kluba poskrbeli za nadvse ugoden paket udeležbe na tem edinstvenem dogodku, ki vključuje, prvič, varen prevoz s posebnim vlakom iz Ljubljane do Murske Sobote in nazaj (z vmesnimi vstopnimi in izstopnimi postajami) ter, drugič, celodnevno vstopnico za prireditev s pripadajočima degustacijskima kuponoma. Cena takšnega paketa je 18 evrov na osebo.

Je pa po drugi strani tudi res, da nekaterim srečnežem niti tega ne bo treba plačati! Ljubitelji kulinarike in nogometa, popestrite si torej soboto, 2. junija, in izpolnite priloženi kupon! Upoštevali bomo prav vse kupone, ki bodo prispeli do vključno srede, 23. maja. Z nekaj sreče boste nemara med tistimi 25 izžrebanimi, ki jim bomo podarili ne enega, pač pa dva paketa, ta vključuje povratno vozovnico, vstopnico za festival z obema degustacijskima kuponoma in še možnostjo ogleda dveh zaključnih tekem evropskega prvenstva vinarjev v nogometu. Tisti, ki jim žreb ne bo naklonjen, ne spreglejte kupona, s katerim boste paket kupili po ugodni ceni 18 evrov.

Drage bralke in bralci, se vidimo torej v Murski Soboti, kjer bomo držali pesti za naše vinarje!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije