OBVOZ MOŽEN SKOZI ŠENČUR

Gorenjska avtocesta po treh urah spet odprta, zastoji ostajajo

Promet je zaradi popoldanske prometne konice povečan tudi na cestah, ki vodijo iz mestnih središč, na mestnih obvoznicah in pred delovnimi zaporami, še opozarjajo na prometnoinformacijskem centru.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Promet.si
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Promet.si

 

Zaradi prometne nesreče je bila gorenjska avtocesta zaprta med izvozom in uvozom Kranj-vzhod proti Ljubljani zaprta. Zdaj je po treh urah znova odprta. 

Pred priključkom Kranj - zahod je zaprt vozni pas, prav tako pri priključku Kranj - vzhod. Ostaja 10-kilometrski zastoj, vožnja pa se podaljša za eno uro, poroča prometnoinformacijski center.

Po poročanju portala 24ur.com je bila v vsaki prometni nesreči poškodovana ena oseba, obe osebi sta prepeljani na nadaljnjo bolnišnično obravnavo, vendar brez hujših poškodb.

Promet je zaradi popoldanske prometne konice povečan tudi na cestah, ki vodijo iz mestnih središč, na mestnih obvoznicah in pred delovnimi zaporami, še opozarjajo na prometnoinformacijskem centru. Zastoji nastajajo tudi na primorski avtocesti ter na južni ljubljanski obvoznici.

Prav tako zastoji nastajajo na štajerski avtocesti med Šentiljem in razcepom Dragučova proti Mariboru, še poroča prometnoinformacijski center.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije