UKINILI RAČUN

Golobovo Gibanje Svoboda se je poslovilo s twitterja in tukaj je razlog

Profil največje koalicijske stranke na twitterju je zaradi tehnične napake zaklenjen že skoraj tri tedne.
Fotografija: Robert Golob, predsednik vlade. FOTO: Leon Vidic
Odpri galerijo
Robert Golob, predsednik vlade. FOTO: Leon Vidic

Iz Svobode so zdaj sporočili, da se bo njihova začasna odsotnost podaljšala in da zapuščajo twitter. Objavljamo sporočilo za javnost, ki so ga pretekli vikend objavili na straneh Gibanja Svoboda:

»Stranka Gibanje Svoboda se je odločila, da družbenega omrežja Twitter ne bomo več uporabljali. Skoraj tri tedne je minilo, odkar je bil naš račun zaradi (tehnične) napake začasno zaklenjen in v tem času smo ugotovili, da Twitterja za učinkovito nagovarjanje ter obveščanje državljank in državljanov o aktivnostih stranke sploh ne potrebujemo. Prav nasprotno,« uvodoma zapišejo.

Glede na ravnanja in napovedi novega lastnika oziroma vodstva Twitterja pa lahko pričakujemo, da bodo nedostojni komunikaciji in sovražnemu govoru še dodatno odprli vrata. V Gibanju Svoboda pri tem – pa čeprav gre zgolj za uporabo tega družbenega omrežja – nočemo več sodelovati in tudi ne bomo, vse dokler bo raven komunikacije na Twitterju takšna, kot je zdaj

O svojih aktivnostih in dosežkih bodo državljanke in državljane še naprej podrobno obveščali na strani Gibanja Svoboda na facebooku, na strankinem profilu na instagramu ter na svoji spletni strani.  

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije